Koledzy a kupował ktoś z Was z tej strony www.superskoda.com.
Interesuje mnie jak wygląda sprawa dostępności części, płatności i przesyłki.
A może jest jakiś przedstawiciel w Polsce tego.
Przedstawicielstwa nie ma w polsce, wszystko masz na stronie opisane, można kartą płacić, przelew, paypal itp itd, dostępność masz napisaną przy danym produkcie, przekrętów nie robią kupowałem sporo rzeczy u nich, czekają na lepszą pogodę i będzie montaż :diabelski_usmiech
Przedstawicielstwa nie ma w polsce, wszystko masz na stronie opisane, można kartą płacić, przelew, paypal itp itd, dostępność masz napisaną przy danym produkcie, przekrętów nie robią kupowałem sporo rzeczy u nich, czekają na lepszą pogodę i będzie montaż :diabelski_usmiech
pochwal sie w co nowego teresa zostanie przyodziana
Maxton Design is a Polish manufacturer of visual tuning parts: splitters, spoilers, diffusers, side skirts and bodykits. We design and produce parts fitted to hundreds of car models, ready for DIY installation. Choose your car's make and model to find parts that give it a sporty character.
P.S. Najlepiej znaleźć ich na Allegro.
[ Dodano: Wto 10 Sty, 12 14:41 ]
Zamieszczone przez MikeWRC
Zamieszczone przez sesik
Skąd dorwać takiego grila ?
Sesik, siatkę najtaniej kupisz w Maxtonie - oni są producentem. A potem klej do szyb i jazda. Być może ja będę miał coś podobnego już niedługo ...
Maxton Design is a Polish manufacturer of visual tuning parts: splitters, spoilers, diffusers, side skirts and bodykits. We design and produce parts fitted to hundreds of car models, ready for DIY installation. Choose your car's make and model to find parts that give it a sporty character.
Taką Felę to ja rozumiem, to wyżej nieźle tesco-tuningiem zajeżdżą.
Dobrze że to nie forum Skodovki bo już bym został wyjebany za ten wpis (przecież auto admina mozna tylko zachwalać) :lol: :lol: :lol: :lol:
Komentarz