bez przesady swoją drogą to tylko przykład. Kumpel kupił takie fotele w zajebistym stanie za 1200zł co jest chyba dobrą alternatywą dla wspomnianych wcześniej 5 koła
, ale tu dochodzi wymontowanie prowadnic z obecnych i przyspawanie do nowych. Gdyby to były fotele od nowego Focusa RS (niestety brak na Allegro) to chyba bym się za to wziął . Może kiedyś...
Mickul jak dobrze pamiętam to u nas Beker tak miał też zrobione,i spoko to wyglądało.
Aleee...
wczoraj bym się nadział na fokusa na rondzie co też miał tak kierunki zrobione, i bym miał nie zaciekawe wspomnienia z urlopu:P
misiek^wro, miałem to włączone przez 2 miechy ustawione na 35%
tu masz cytat z innego forum. Przednie kierunkowskazy jako światła postojowe a'la USA
Trzeba jednak pamiętać, że przy tym ustawieniu można stracić dowód rejestracyjny czy nie przejść przeglądu
technicznego, więc każdy to robi na własne ryzyko
wchodzimy w adres 09-Centr. Zesp. Elektr., 07-kodowanie - domyślnie jest ustawiony sterownik
bordnetz a następnie klikamy w kodowanie długie Bajt 7, domyślnie w pozycji Dec: .... jest
wpisana wartość 0 /0%/ jeżeli chcemy mieć efekt a'la USA w pole Dec: wpisujemy ..... - ja wpisałem
30 /30%/ bo uznałem to takie rozwiązanie daje najlepszy efekt - nie za dużo i nie za mało, Tabulatorem
zatwierdzamy przechodząc do następnego pola, wychodzimy poprzez klawisz ESC a następnie zatwierdzamy kodowanie.
Komentarz