Jutro pogadam z kim trzeba czy dało by radę zrobić coś takiego jakby było w przystępnej cenie można spróbować, jakby jednak za bardzo agro to oczywiście odpuszcze... Jakich oponentów proponujecie :twisted: ?
Nie chcę iść droga wieśtuningu czy tam agrotuningu. Po prostu mi się to spodobało bo interesuje się lotnictwem II WŚ. Rozmawiałem dziś z kim trzeba i była by taka możliwość zrobienia takiej naklejki. Jakich oponentów sugerujecie? Jakiej wielkości miała by być naklejka?
te naklejki tzw lista zakupów wcale nie jest zła jeśli auto jest sportowe i 100proc czesci z tych naklejek jest w silniku lub z zawieszeniu naklejanie samych naklejek jak auto ma 1.4 mpi to bezsens
widziałem kiedyś na Tico listę "zestrzeleń" :wink: było tam kilku pieszych, parę aut, jakieś zwierzęta, ale najlepsza była na końcu... lokomotywa :szeroki_usmiech może coś takiego :?:
Black Pearl, Elegance & RS LOOK
@ by Tune-up Gdańsk
TDI VP++ i jeszcze rośnie
Antek
Ma ktos moze zdjecia tych rs fl z rosji? Takie fajne bylo kiedys tutaj wrzucone ale przewertowac 100 stron to nie dla mnie, będe wdzieczny jakby mi ktos podrzucil
Taka fajna czarna byla z czerwonymi lezkami chyba na lampie i z czarnym grilem z tego co pamietam. Cos w stylu tych bialych wyzej , tylko zebym mogl sobie na tapete w telefonie zrobic
Taka fajna czarna byla z czerwonymi lezkami chyba na lampie i z czarnym grilem z tego co pamietam. Cos w stylu tych bialych wyzej , tylko zebym mogl sobie na tapete w telefonie zrobic
Komentarz