fernando, to raczej nie dystanse, a ta felga jest ori z merca, i jeśli dobrze pamiętam to przednie mają po 8,5" a tylne bodajże 9,5" szerokości i dość niskie ET więc musi się jeździć uroczo :lol:
alescie sie wysypali z tymi zdjeciami :P
Superb malinka, taki prosty styl lubie, Octy tez fajnie, zreszta to nawet podobne do tych z moich zdjec :P
Czarna od Miguello tez zasluguje na wyroznienie i ostatnia fajna, felgi super tylko czemu blyszcza jak psu jaja na wiosne :diabelski_usmiech
fernando, ja lubie wystawione felgi, ale na swoim przykładzie wiem ja się na tym jeździ kiedy czasem nawet dojazd na zlot sprawia problemy więc to kompletny bezsens :P
ta nazwa jest już chyba zajęta :diabelski_usmiech :
"3) Skotang (pronounced sko-teng)
I’m not even sure how to describe this best, but it’s basically a hot drink concocted with nuts, grass jelly, ginger and a few other bits and bobs. "
Czerwona O1 bardzo fajna, gdzieś widziałem już jej więcej zdjęć i opis, z tego co pamiętam w środku kubeł, szelki, kierownica Sparco w zamszu, pod maską też mocno pomodzone, auto generalnie zrobione na track dayową zabawkę z zachowaniem nuty cywilizowania
Komentarz