Zamieszczone przez Qulek
Ani Octavia, ani nawet nie Skoda!
Zwiń
X
-
nie prawda :P :zlosnik:Torque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
http://www.disi-tune.pl
Była Mazda 3 MPS Powered by SSG & DISI-tune
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez rkbMowia ze teraz "White is the new black"
a teraz :?:
mam nadzieję, że się tak nie wyświechta jak czarny, w razie czego mam w zanadrzu jeszcze ten zwykły zajebisty czerwony kolor i zwykły niebieski, czerwona O2 bacy10 i niebieska O1 DGW wymiatają :twisted:saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez rkbTo tak samo jak z O1... wkladasz zderzak od RS, spoiler na klape i duza fele i juz +50 pkt respektu na dzielnicyTato,tato...czy to auto jest chore?
Nie synku...to diesel PD.
Honda...the power of dreams.
Byla Octavia...jest Accord i CBR 650F
Komentarz
-
-
jeszcze odnośnie passata - jest jedna rzecz, która mi się zdecydowanie nie podoba i spodziewałem się czegoś innego -> dźwięk silnika, jest zupełnie niepoważny, chociaż trudno się spodziewać czegoś innego od R4 2.0, pewnie trzeba by zrobić jakiś wydech...saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
Komentarz
-
-
kumpel śmiga i zadowolony jak małe dziecko i mnie się to strrrrrrrrrrasznie podoba :hura :tunning :yay: :spin: : :jump: :zlosnik1:
chociaż, mimo, że samochodziarzem specjalnym nie jest P O W O L I dociera do niego świadomość, że może być lepiej :slinka
zobaczymy co wyjdzie na hamowni i może Witek go przekabaci :twisted:saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szkodamisiek^wro, aleś się obudził :?: :szeroki_usmiech
Mrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :twisted:Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG
ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
TELEFONUJEMY DO MNIE PO GODZ 16.59!
Komentarz