w sumie trochę słabo, dla mnie bały zawsze najlepszy i fajnie było tak pod prąd, jak berni zamiawiał białą RSkę swą to go danielcio 15x pytał czy go nie pojebało i czy na pewno, bo jak się rozmysli to on nie będzie miał co z nią zrobić i to było fajne.
a teraz :?:
mam nadzieję, że się tak nie wyświechta jak czarny, w razie czego mam w zanadrzu jeszcze ten zwykły zajebisty czerwony kolor i zwykły niebieski, czerwona O2 bacy10 i niebieska O1 DGW wymiatają :twisted:
saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Ten niebieski "niemetalik" na o2 to dla mnie calkowicie psuje wizerunak auta, za to biala i czerwoną tez juz widzialem na zywca i jest super. Moj kumpel skomentowal czerwona ze jak se taka kupie odrazu jakis cymbal mi ja kluczem porysuje na parkingu tak sie w oczy rzuca, pewnie ma racje.
Kiedyś O1 1.8T , Później O2FL 1.6 Fabia II 1.9 TDi, teraz Rapid 1.2 TSI 110 km
jeszcze odnośnie passata - jest jedna rzecz, która mi się zdecydowanie nie podoba i spodziewałem się czegoś innego -> dźwięk silnika, jest zupełnie niepoważny, chociaż trudno się spodziewać czegoś innego od R4 2.0, pewnie trzeba by zrobić jakiś wydech...
saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
OooOOo ja jeszcze coś dodam.. Nie podoba mi sie to że obwódka między zegarami (w przypadku z którym miałem do czynienia pseudo drewno) uginała się pod naciskiem co wygląda bardzo tanio.
Super motorownia i wyposażenie.
Ale IMO - kolor biały i te spojlery a'la Fast&Furious psują charakter tego auta.
Szerokości dla kolegi :diabelski_usmiech
Były:
Skoda Octavia 2004, 1.9 TDI 110 km, ASV,
Fiat Croma 2006, 1.9 MultiJet 150 km
Jest:
Volkswagen CC 2013, 1.4 TSI 160 km
Komentarz