brawo to miało silnik 4.6 i prawie 500 Nm niutona, zero turbin etc czyste v8.....w takim pudełku (ciekawe jak to upchali) - ale to były motory, z 3 rusza.....bez zająkniącia:
Z głowy wiadomo że każdego nie znam, ale np datsun którego dałeś też modelu nie znałem więc w google sobie wpisałem modele datsuna z lat 70 i 80 i tak znalazłem. Natomiast te fury które daje chcąc niechcąc coś tam muszę wiedzieć że istnieją.
rozumiem, że posługujemy się programami jakimiś do zgadywania?
bo szczerze wątpie, że macie takie rozeznanie , że znacie marki z australii czy chin po modelach z głowy - ale to tak na marginesie.
jak to bawi, to niech będzie, ale wydaje mi się, że lepiej dawać modele, które rzeczywiście można zgadywać z głowy, oczywiście nie banalne, ale znane w mniej więcej, czy może te fragmenty zdjęc nawet, jak coś jest zbyt banalne.
No, ale to tylko moje zdanie, róbta co chceta, najwyżej nazwiemy wątek zgadywanki egzotycznych pojazdów
Z internetu. Akurat niedawno czytałem artykuł o irańskich wozach. Zresztą ja taką wiedze bez pożytku przyswajam szybciutko.
Też życzę wszystkim najlepszego w Nowym Roku.
Nie wiem czy jeszcze w tym roku coś wrzucę chyba że mi po procentach odbije.
wiem, problem techniczny......wklejam zdjęcie wykonane osobiscie przeze mnie.....moze będzie trudniej znaleźć w "googlach", jeśli ktoś to wykorzystuje ?
Zostaw komentarz: