ZGADUJ ZGADULA CO TO ZA FURA ????
Zwiń
X
-
Pany to nie jest chyba cel tego wątku żeby przebijać się z tym czy ktoś korzysta z gugle, czy z usług jasnowidza jackowskiego, żeby zgadnąć co to za auto. Zgadł? Zgadł - następna zagadka. A i takie szczegóły dla mnie to lekka przesada (może jeszcze vina auta podawajmy)
-
-
Na zdjęciu jak byk mocowania resorków i tylny most widać, także nie trzeba niewiadomo gdzie zaglądać. Co innego gdybym dał foto na którym różnic nie widać.
Zostaw komentarz:
-
-
Ja z wyszukiwania obrazem nie korzystam. Nie miał bym zabawy, no chyba ze nie mozna wpisać indyjski ambulans, czy podrobiony polonez.
Załączone plikiOstatnio edytowany przez kylo125; 5732.
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez kylo125 Zobacz wpis
Pars i roa czy rd tylko bude maja taką samą.
Pars to 405 tka, a roa to tylnonapędowy paykan ubrany w bude 405.
Zostaw komentarz:
-
-
-
Zamieszczone przez kult0035 Zobacz wpisTo poprzednie to Pegueot Pars lub ew. Peugeot RD/ROA znany tez jako Iran Khodro 405?
Pars to 405 tka, a roa to tylnonapędowy paykan ubrany w bude 405.
Zostaw komentarz:
-
-
-
-
Ale roa nie rozni sie od 405 tylko nazwą, to zupełnie inne auto. Choćby widoczne na zdjęciu resory w zawiasie czy grucha mostu... Zresztą to jest 1600 rdi, ale roa też mogę uznać, także dajesz.
Zostaw komentarz:
-
-
-
Tylko po co maybacha zgadywać jak poprzednia zagadka nie rozwiązana.
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez sew1981 Zobacz wpisto next...pare sztuk wypuscili (piekna fura)
m.jpg
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez sew1981 Zobacz wpisno przy tych co byly wczesniej to proste jak drut....tamte to jakis kosmos (no moze poza Vectorem, ktorym sie jaralem w katalogu 1991, jak bylem dzieckiem)
a to oczywiscie peugeot 405
Zresztą specjalnie dałem takie zdjęcie żeby było widać różnice.
Zostaw komentarz:
-
-
no przy tych co byly wczesniej to proste jak drut....tamte to jakis kosmos (no moze poza Vectorem, ktorym sie jaralem w katalogu 1991, jak bylem dzieckiem)
a to oczywiscie peugeot 405
Zostaw komentarz:
-
Zostaw komentarz: