Zamieszczone przez piernik
ZGADUJ ZGADULA CO TO ZA FURA ????
Zwiń
X
-
-
Scamander RRV od pana Wheelera z TRV
kto pierwszy ten lepszy
Powyższy post może zawierać elementy ironii. Czasem zjadliwej, czasem niestrawnej. Uprasza się o dogłębną analizę kontekstu oraz zachowanie bezpiecznego dystansu. Dziękuję.
Komentarz
-
W szukajce się zgadzaZamieszczone przez juniorScamander RRV od pana Wheelera z TRV
:
- zapodajesz cóś :?:
[ Dodano: Sro 12 Maj, 10 20:44 ]
Dla porządku - Renault siete dla FASA to Renault 7 dla FASA - capriman był pierwszy, więc kolejność zagadek jest OK. Teraz czekamy na juniora....
Dobrze myślę tom2212 :?:
Masz rację w tym przypadku- więc dawajZamieszczone przez juniorkto pierwszy ten lepszy
k
....Bo uschniemy z tęsknoty.... Prawda Koledzy? :diabelski_usmiechPerfect Service by DGW
Komentarz
-
Komentarz
-
-
yep
Powyższy post może zawierać elementy ironii. Czasem zjadliwej, czasem niestrawnej. Uprasza się o dogłębną analizę kontekstu oraz zachowanie bezpiecznego dystansu. Dziękuję.
Komentarz
-
-
-
Jest... ale ciut późno... :diabelski_usmiechZamieszczone przez OctanA czy czasem to nie jest peugeot oxia ??
[ Dodano: Sro 12 Maj, 10 22:22 ]
Niestety, ale moja zagadka powinna Ci odpowiadać....Zamieszczone przez OctanNo tak spóźniłem się z ta odpowiedzią.
W końcu to nie matchbox...
Perfect Service by DGW
Komentarz
-
ford x 2000 z 1958
Komentarz
-
Komentarz
-
Komentarz
-
-
smiglo sie zgadza, nazwa nie :PPowyższy post może zawierać elementy ironii. Czasem zjadliwej, czasem niestrawnej. Uprasza się o dogłębną analizę kontekstu oraz zachowanie bezpiecznego dystansu. Dziękuję.
Komentarz
-
Helicron sie zgadza
zapodajesz
Komentarz
-
-
bizon ? :PPowyższy post może zawierać elementy ironii. Czasem zjadliwej, czasem niestrawnej. Uprasza się o dogłębną analizę kontekstu oraz zachowanie bezpiecznego dystansu. Dziękuję.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez OctanChyba nie bizon tylko vistula
:
:
Teraz ja nie zdążyłem... :lol: Vistula w wersji prawdopodobnie KZB-3B.
Prezentowane zdjęcie pochodzi z Wilkowic...
Zgadłeś wg mnie... To chyba możesz zapodać...
Perfect Service by DGW
Komentarz
-
Jako że to napewno Vistula to ja zaprezentuje coś takiego. Proszę podać markę i model.
Dla jasności - białe autko, widoczne na pierwszym planie nas nie interesuje a tylko to w towarzystwie czterech dzentelmenów.Załączone pliki
Komentarz
-
Komentarz
-
Octan
po słoiku na płyn do spryskiwania szyb (których niet) wnioskuję, że jest to DACIA 1300 :lol:
Korekta- sprawdziłem- ten słoik był jako zbiornik wyrównawczy chłodnicy
Perfect Service by DGW
Komentarz
-

Komentarz