Piernik, ciepło a nawet gorąco. Sądze że zaraz zgadniecie. Dla utrudnienia - jakie j marki papierosy palą ci panowie :lol:
ZGADUJ ZGADULA CO TO ZA FURA ????
Zwiń
X
-
-
-
Niestety nie ,AK 400 to 2CV w wersji bagażowej a to nie jest CV-ałka. Samochód na zdjęciu ma silnik taki jak w CV, 2 cylindry boxer chłodzony powietrzem,ale kierownica w Cv jest nieco inna.Już żeby Was nie męczyć ten model zaczyna się na literę D, bo jaka marka to już wiadomo
Komentarz
-
-
Toć to polski Oberek.
Ja się zrewanżuje tym :Załączone pliki
Komentarz
-
-
1968 Mohs Ostentatienne Opera Sedan o :P
nie mam pomyslu, niech ktos wstawi
Powyższy post może zawierać elementy ironii. Czasem zjadliwej, czasem niestrawnej. Uprasza się o dogłębną analizę kontekstu oraz zachowanie bezpiecznego dystansu. Dziękuję.
Komentarz
-
-
Marcos Mantis z 70 roku
znalazłem zdjęcie z tej samej sesji :szeroki_usmiech
dalej nie mam co wstawić :PPowyższy post może zawierać elementy ironii. Czasem zjadliwej, czasem niestrawnej. Uprasza się o dogłębną analizę kontekstu oraz zachowanie bezpiecznego dystansu. Dziękuję.
Komentarz
-
Skoro junior się ociąga to może ja coś, tak na szybko zaordynuje.Załączone pliki
Komentarz
-
Proszę oto podpowiedz. Jest to marka która pierwsza w swych samochodach zastosowała automatycznie otwierane okna i jako pierwsza wyposażyła swoje auta w klimatyzacje.
Poprzednik modelu ze zdjęcia, (oczywiście bez zakupu licencji) przeistoczył się w ZSRR w ZISa 110. Teraz będzie łatwo zgadnąć ,a więc do dzieła Panowie.
Komentarz
-
Packard Clipper Deluxe Eight Sedan :?:Pozdrawiam,
Grzesiek
Była: O2@MY07@BXE / O2FL@MY10@BXE
Jest: O3@MY13@CHPA / B7@MY12@CFFB
Bartek "Dedon" 05.06.1988 - 07.08.2011[*]
Komentarz
-
-
Komentarz
-
-
tak z glupa po nazwie zdjecia, Ford R ? :P
Edit:
to chyba jednak simplex
Powyższy post może zawierać elementy ironii. Czasem zjadliwej, czasem niestrawnej. Uprasza się o dogłębną analizę kontekstu oraz zachowanie bezpiecznego dystansu. Dziękuję.
Komentarz
-
-
-
Model zaprezentowany przezemnie to nie był Mercedes Simplex tylko Packard Forty Eight horsepower Six zaprezentowany w 1912 roku :wink:Pozdrawiam,
Grzesiek
Była: O2@MY07@BXE / O2FL@MY10@BXE
Jest: O3@MY13@CHPA / B7@MY12@CFFB
Bartek "Dedon" 05.06.1988 - 07.08.2011[*]
Komentarz
-

Komentarz