Godne uwagi, tylko u mnie to nawet z rabatem Orlen byłby droższy od Lukoila
Ja zauważyłem (ale nadmieniam, że tankuję w Lukoil tylko w weekendy), że w weekendy paliwo w Lukoilu i na Bliskiej (W-wa: Bliska na Trockiej, Lukoil na Radzymińskiej x 2) paliwo kosztuje tyle samo. Więc jeśli bliska będzie tańsza o 8 groszy, to chętnie bym się podpiął?
Aha, dobrze doczytałem: na Bliskiej rabat jest nie większy niż 5 groszy?
IHMO Bliska=Petrochemia Płock - :evil: barachło leją.
Tak tylko 5 groszy.
W ostatnim poscie zamieszczonym w klubie seata jeden z kolegów napisal, że rezygnuje z 7 kart do 4 sztuk, bo na pobliskiej stacji nie obsluguja tych kart rabatowych.
Stąd czy nie jest godne zainteresowania, że nie wszystkie stacje obsluguja takie programy lojalnosciowe. Ja musze sprawdzic jak jest u mnie, czy działa.
W ostatnim poscie zamieszczonym w klubie seata jeden z kolegów napisal, że rezygnuje z 7 kart do 4 sztuk, bo na pobliskiej stacji nie obsluguja tych kart rabatowych.Stąd czy nie jest godne zainteresowania, że nie wszystkie stacje obsluguja takie programy lojalnosciowe. Ja musze sprawdzic jak jest u mnie, czy działa.
No to już trochę lipa - jeździć na trasie i szukać takiej co obsługuje, ale zapytam u mnie.
Stąd czy nie jest godne zainteresowania, że nie wszystkie stacje obsluguja takie programy lojalnosciowe. Ja musze sprawdzic jak jest u mnie, czy działa.
tomek, Oni oczekują udziału klientów indywidualnych, którzy częściej liczą grosze i jeżdzą po stacjach nestle itp. Mnie to nie dziwi. Próbuja kolejnej lojalki i tyle.
To ja może podpowiem, że lepiej będzie się dogadać z kimś, kto potrzebuje faktur na paliwo, brać faktury dla niego i dzielić pół na pół vatem
. pzdr Jarek
aktualnie: Octavia 1.6 TDI i Laguna III 2.0 dci
Jedyne co mnie intryguje to co się stanie z rozliczeniem łącznym sprzedaży tej zupy z Orlenu. Może być tak:
Ktoś tam na samym szczycie sprzedaje co miesiąc faktrę na ileś tam tysięcy litrów mafii, która to zaczyna "legalnie'" z fakturą dostarczać breję na wybrane stacje i to z certyfikatem jakości wszak faktura zakupu z orlenu
Jedyne co mnie intryguje to co się stanie z rozliczeniem łącznym sprzedaży tej zupy z Orlenu. Może być tak:
Ktoś tam na samym szczycie sprzedaje co miesiąc faktrę na ileś tam tysięcy litrów mafii, która to zaczyna "legalnie'" z fakturą dostarczać breję na wybrane stacje i to z certyfikatem jakości wszak faktura zakupu z orlenu
Dlatego też mówiłem, że to śmierdzi :evil:
Dla mnie powinno być jasne, ze jak kupuję, to mam dostać dowód zakupu - fakturę lub paragon. A jak nie dają faktury, to paragonu pewnie też nie. Z drugiej strony wiadomo, że w papierach to paliwo nie może zginąć, więc ktoś to musi puścić na koniec albo fakturą, albo paragonem.
10 zl za karte i 5 zl za przesylke. Najlepiej wziac w kilka osob z danego regionu jedną przesylke ... bo jest ponad 600 kart do zrobienia i wyslania)))))))))))
michu71 , suchy , KonKor, JOY , gregor6 nadal nie wiem ile kart zamawiacie prosze to uzupełnic gdyz w przeciwnym razie potraktuje to jako zamówienie po 1 karcie na kazdego z Was :idea:
Komentarz