peter174 jako że jesteś najlepiej w tym wszystkim zorientowany to można by zalożyć nowy temat dotyczacy tylklko kart lotosu zeby sie nie mylilo ludzim i przylkeić go na gorze w ważnym info żeby był bardziej widoczny. myśle że ci co maja lotos u siebie powinni przeskoczyc z orlenu an lotos bo skoro orlen nas olal z dodatkowym rabatem to nie ma co im nabijać
Znizka na paliwa na stacji ORLEN/BLISKA
Zwiń
X
-
tadfi, jak wypełnisz formularz http://klubseatibiza.pl/lotos/ to będziesz widział dane do wpłaty.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez pioritadfi, jak wypełnisz formularz http://klubseatibiza.pl/lotos/ to będziesz widział dane do wpłaty.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez blackrspeter174 jako że jesteś najlepiej w tym wszystkim zorientowany to można by zalożyć nowy temat dotyczacy tylklko kart lotosu zeby sie nie mylilo ludzim i przylkeić go na gorze w ważnym info żeby był bardziej widoczny.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez peter174proponuje aby moderator wydzielił z tego watku najistotniejsze dane dotyczace kart Lotosu i zrobił z tego nowy temat ... jednoczesnie sugeruję aby chetni nie składali w tym temacie deklaracji kto ile zamawia kart i ile bedzie tankował paliwa gdyz robi sie z tego zbędny OT ... a nowy temat kart LOTOS sluzył by wymianie istotnych informacji
Zamieszczone przez zebik1z tego co się doczytałem do jutra jest termin składnia wniosków o kartę lotosu
moja prośba do osób zamawiajacych karte lotos o to by nie zamawiali ci do będą tankować raz w miesiacu i to mała ilośc. jest ograniczona ilość kart i żebyśmy mogli uzyskać wiekszy rabat to karta musi pracować wiec niech biorą ci co dużo tankują i daja ja tym co sie da tak by na jedna karte wchodziło jak najwiecej litrów. w tedy dużo łatwiej będzie dojśc do 300tys. ja np wiołem 4 karty ale na każda bedą tankowane 3-6 aut wiec ilośc litrów powinna być spora. im wiecej samochodów będzie tankowało na jedna kartę tym szybciej będzie rósł litraz a co za tym idzie większy rabat
jako że karta lotosu nie jest przypisana do jednego samochodu to na jedną karte może tankować pół osielda i cała rodzinaBYŁA o1 rs
BYŁA o2 1.6
JEST S2 kombi Platinum 2.0 tdi 170 KM DSG
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez DzidaDobrze się czujesz? Jak tankuję raz w miesiącu 50 litrów to nie mogę zamówić karty? :roll: :roll:BYŁA o1 rs
BYŁA o2 1.6
Komentarz
-
-
Karta zamówiona. Zniżka dobra, a z uwagi na fakt, że Statoil bierze paliwko z Lotosu - to i jakość paliwka też chyba niezła.Doświadczenie to coś, co nabywamy chwilę po tym, gdy było nam najbardziej potrzebne.
MOJA FURKA
Jeśli pomogłem - wciśnij "pomógł"
Tanie pobieranie plików: http://filefox.pl/poleca/Eidos71
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez DzidaCo ma ilość tankowania do wysokości aktualnego rabatu?
Koledze chodzi o to, że ci co raz na ruski rok zatankują skutecznie nam uniemożliwią dojście do wyższych rabatów ze względu na ograniczoną liczbę kart. Z drugiej strony karty, które nie będą używane, będą z automatu blokowane.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez parasiteNo jednak ma. Przy poziomie 130 tyś. l mamy rabat 14gr, ale już dla 160 tyś. l rabat bedzie 20gr, a dla 300 tyś. l aż 30gr.
Koledze chodzi o to, że ci co raz na ruski rok zatankują skutecznie nam uniemożliwią dojście do wyższych rabatów ze względu na ograniczoną liczbę kart. Z drugiej strony karty, które nie będą używane, będą z automatu blokowane.
Zamieszczone przez DzidaOK nie ma się co napinać, bo dyskuja nie ma sensu
Zamieszczone przez Dzidaa kolega blackrs ma jakieś dziwne podejście, do tematu, próbuje faworyzować tych co tankują dużo, bez sensu ale to nic. . .
sam mam chetnych 20 znajomych i moglem wziąc 20 kart i kazdy an swoja by tankowal po 50 l tylko po co? wziołem 4 i będziemy sie wymieniali co za tym idzie bedzie wiecej a na te co ja nei wziołem zatankuja inni.
tu chodzi o naszą wspólną korzyść kolego dzida ;]BYŁA o1 rs
BYŁA o2 1.6
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez parasiteKoledze chodzi o to, że ci co raz na ruski rok zatankują skutecznie nam uniemożliwią dojście do wyższych rabatów ze względu na ograniczoną liczbę kart. Z drugiej strony karty, które nie będą używane, będą z automatu blokowane.
1. Na przyszłość proponowałbym doczytać dokładnie, a później wypowiadać się na dany temat.
2. Deprecjonowanie użytkowników którzy tankują mniej, niż inni, uważam po prostu za nieeleganckie, i źle świadczy o userze.
3. Może i kolega chciał dobrze "a wyszło tak jak zwykle".
Dla mnie EOT. Kartę Lotosu zamówiłem i zamierzam z niej korzystać.
Komentarz
-
-
chyba ci nie wytlumaczę o co mi chodziło ale trudno... i tak wiesz lepiej. żeby nie bylo to nikomu nie bronie i nikogo nie zniechęcam wrecz przeciwnie mobilizuje
[ Dodano: Wto 03 Sty, 12 17:54 ]
Zamieszczone przez Dzida3. Może i kolega chciał dobrze "a wyszło tak jak zwykle".BYŁA o1 rs
BYŁA o2 1.6
Komentarz
-
-
ja rozumiem o co blackrs, chodziło i się z Nim zgadzam. Jeżeli ktoś będzie tankował 5l na tydzień do dupa z dobrą zniżką. Więc jeżeli już taka osoba zamawia kartę to niech "użycza" jej innym znajomym aby nabijać te litry.Opel Vectra 1.6 16V --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ALH+ --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ASZ+ --> Ford Mondeo ST220 3.0V6 --> Skoda Octavia II 2.0 TDI BKD -->Vectra C OPC 2.8T -->Mitsubishi Lancer X 2.0DI-D --> Skoda Octavia 2 FL -->Renault Laguna III GT 2.0dci-->obecnie Toyota Auris IIFL Hybrid i Ford Focus MK3
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez krzysnDzida, należało napisać, że tankujesz pińcet, wtedy byłoby ok.
Rachunek prosty: 3000 kart, każdy trenuje po 50 litrów i mamy około 15 tys litrów, pewnie tyle co na kartach orlenu. Na wiecej bym nie liczył, wciąż wielu będzie tankować na orlenie.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Dzidablackrs napisał/a:
moja prośba do osób zamawiajacych karte lotos o to by nie zamawiali ci do będą tankować raz w miesiacu i to mała ilośc
Dobrze się czujesz? Jak tankuję raz w miesiącu 50 litrów to nie mogę zamówić karty? :roll: :roll:
Nie wazne czego lejesz do auta.
EDIT: Juz ktos to napisal.
Przykladow 50l LPG to jest nic, srednio kazdy kto przejezdza 1000km zuzywa 100l LPG, benzyn i olei napedowych podobnie. Takie minimalne zuzycie u kazdego to praktycznie 50-100l, wiec 300tysl moze peknac
Ja bym zawalczyl o zwiekszenie limitu tych kart do 4000
BTW Ile mamy wyrobionych kart Orlen obecnie.
Komentarz
-
-
blackrs, w pełni popieram. Jak ktoś będzie tankował 50 litrów miesięcznie to zaoszczędzi jakieś 7 zł czyli nic. I takich osób potrzeba by prawie 3000 czyli tyle ile jest kart. Patrząc jak to wygląda na Orlenie gdzie na ponad 6000 kart w grudniu padł rekord 149000 litrów to marnie widzę utrzymanie tego rabatu na poziomie 14 groszy a wyjście powyżej 160k litrów to jest granica cudu.
Oczywiście żyjemy w wolnym kraju i jak ktoś chce sobie zamówić kartę żeby tankować 5 litrów paliwa na 2 miesiące do kosiarki lub innego sprzętu ogrodowego to nikt mu tego nie zabroni tylko gdzie tu jest sens i logika.
Co do monitorowania to częstotliwość użycia kart rzeczywiście będzie monitorowana przez klub seata ale użytkownicy nieaktywni nie będą "motywowani" do użycia kart. Stanęło chyba na okresach 4 miesięcznych czyli jak nie użyje ktoś karty przez 4 miesiące to dostaje ostrzeżenie a po następnych 4 miesiącach karta jest blokowana.
[ Dodano: Wto 03 Sty, 12 22:04 ]
poniżej macie zestawienie z ibizy
2010
WRZESIEŃ.........19 000 litrów
PAŹDZIERNIK......28 037 litrów
LISTOPAD..........38 000 litrów
GRUDZIEŃ..........32 125 litrów
2011
STYCZEŃ...........32 735 litrów
LUTY............... 41 736 litrów
MARZEC.............59 674 litrów
KWIECIEŃ ....... 69 290 litrów
MAJ..................69 677 litrów
CZERWIEC....... 77 296 litrów
LIPIEC...............96 115 litrów
SIERPIEŃ........ 111 067 litrów.
WRZESIEŃ...... 117 236 litrów
PAŻDZIERNIK....129 319 litrów
LISTOPAD..........113 861 litrów
GRUDZIEŃ.........149 927 litrów
Kart jest ponad 6 000
Komentarz
-
-
dzieki za wsparcie i za zrozumienie. co do limitu kart to maja gadać o zwiekszeniu juz jak te się rozejdą. ja własnie tym razem zrobiłem tak żeby na jedna karte tankowało jak najwiecej osob. wiec u mnie będzie sporo tego. wyczytałem na forum ibizy że też i prau taksowkarzy dostanie wiec troche to podrośnie. wydaje mi się że te 300 tys będzie do osiagniecia jak będziemy dawali znajomym rodzinie swoje karty zeby pomogli nabijac litry czego nie koniecznie można bylo robić z karta orlenu bo na niektórych stacjach sprawdzali czy karta jest przypisana do auta. nawet mi się to raz zdarzyło. spręzymy muskuły i będzie dobrzeBYŁA o1 rs
BYŁA o2 1.6
Komentarz
-
Komentarz