Znizka na paliwa na stacji ORLEN/BLISKA
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez tadfiWitam, czy jest jeszcze ktoś, kto zamówił i zapłacił za kartę ponad pół roku temu i jeszcze jej nie dostał?
czekam, czekam.... a ceny idą w góreOI Combi 1.6 LPG BFQ
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez mlacKliknijcie chociaż "pomógł""Bądź uczynny, pomagaj innym - a wtedy wszyscy wokół pomyślą, że to co dla nich robisz, jest twoim zasranym obowiązkiem."
----------------------------------------------------
!!! MOJE RECENZJE PRODUKTÓW !!!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez krissosZamieszczone przez mlacKliknijcie chociaż "pomógł"
Nie ważne, nie przejmuj się ważne że komuś też się przydałoSkoda Octavia Tour MORE 1.6 TWIN POWER
Yamaha FZ6 s2 Fazer ABS
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez tadfiWitam, czy jest jeszcze ktoś, kto zamówił i zapłacił za kartę ponad pół roku temu i jeszcze jej nie dostał?
Jakiś dziwny to zbieg okoliczności.....
.. karty Lotosu miały być duzo szybciej, a chyba podzielą one los Orlenowskich widze...OI Combi 1.6 LPG BFQ
Komentarz
-
-
No właśnie... Kasiorka na Lotos przelana ponad 2 tygodnie temu, a karty nie widać... :shock:Doświadczenie to coś, co nabywamy chwilę po tym, gdy było nam najbardziej potrzebne.
MOJA FURKA
Jeśli pomogłem - wciśnij "pomógł"
Tanie pobieranie plików: http://filefox.pl/poleca/Eidos71
Komentarz
-
-
nie widac bo jest problem z jednym podpisem na umowie kogos z zarzadu Lotosu (jest na urlopie) ... jak tylko ta osoba wroci z urlopu to umowa zostanie podpisana ... a poki nie ma umowy to nie ma podstawy prawnej aby klepac karty .. wiec nie siac tu wrogiej propagandy tylko czytac na bierzaco watek kart Lotosu na forum ibizy (skoro jestescie zainteresowani kartami )
Komentarz
-
-
... i tak ma być ... w końcu nikt nie siedzi 24h/dobe w necie i nie śledzi waszych wpłat na bieżąco ... odrobinę pomyślunku, w końcu organizatorzy tej akcji tez mają swoje życie prywatne i prace lub szkołę, a z tytułu "latania" i organizacji całego przedsięwzięcia nie mają nawet złamanego grosza... więc darujcie sobie tego typu wpisy ze status nie zmieniony lub kiedy będą karty ... :idea:
Komentarz
-
-
cobreti pewnych spraw nie przeskoczy z tego co uzyskałem info wszystko jest załatwione kwestia podpisu prezesa a to nie są zwykli ludzie że my chcemy to Pan od ręki leci i podpisuje jak mu się będzie chciało to znajdzie 10 sek na podpis on nie ma problemu cen paliw spokojnie myślę że cobreti trzyma rękę na pulsie i załatwi wszystko jak trzeba chyba że ktoś zna Pana prezesa :P.................................................. ..............
O SERCE SZKODNIKA dba
Perfect Serwis DobryGrześWawa
.................................................. ..............
Komentarz
-
-
peter174 - spokojnie i bez nerwów, bo tylko spokój nas uratuje Informacje przyjąłem do wiadomości i na razie jest ok. Jak z czasem przestanie być ok - wtedy znowu będę szukał wyjaśnień.Doświadczenie to coś, co nabywamy chwilę po tym, gdy było nam najbardziej potrzebne.
MOJA FURKA
Jeśli pomogłem - wciśnij "pomógł"
Tanie pobieranie plików: http://filefox.pl/poleca/Eidos71
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez BiszczuZamieszczone przez kontakt.plzakończyłam się III tura wyrabiania kart na Orlen, co do lotosu to czekają na opinię z urzędu skarbowego, która wszystko trzyma
PS. Skarbówka ma coś do tych kart????? No to ładnie...OI Combi 1.6 LPG BFQ
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez EFENDIPS. Skarbówka ma coś do tych kart????? No to ładnie...
Komentarz
-
-
coś jeśli się nie mylę do 14.02 Us miał dać odp więc może po niedzieli coś będzie wiadomo oby szybko bo coś długo to trwa.................................................. ..............
O SERCE SZKODNIKA dba
Perfect Serwis DobryGrześWawa
.................................................. ..............
Komentarz
-
-
Ehm. Widziałem, że za pięknie to by wyglądało. Akurat otworzyli mi pod nosem stację Lotosu.
No ale jeszcze zobaczymy.
Pozwolę sobie wkleić cytat z forum seata.
Hej sprawaa wyglada tak:
Bylem na rozmowie z Pania Wyszomirską Magdaleną - jest to prezes zarzadu na nasz region. Porozmawialem i wytlumaczylem ze Klub mam zarejestrowany na moja firme i dlatego karty chce przekazac klubowiczom. Urzad skarbowy wydal podobno negatywna opinie bo troche pokrecone bylo i po rozowach mysleli ze karty maja byc dla warsztatow samochodowych pod naszym logiem a nie dla klubowiczy i dlatego Lotos narazie wstrzymal sie z wydaniem decyzji. Po rozmowie z Pania Magda ma wszystko przedstawic w zarzadzie ze karty sa dla klubowiczy zarejestrowanych na naszej stronie a klub jest zarejestrowany na moja firme i w tym tygodniu ma zapasc decyzja wiec bede o wszystkim informowal. Musimy jeszcze z tydzien poczekac zeby to zalatwic. Jezeli nie wypali to oczywiscie zwroce pieniadze ale badzmy dobrej mysli.
Komentarz
-
-
kolejna tura kart orlenu poszła do odbiorcow
Pskosz gotowe
stopczyk26 goto
OCP_marcindvd gotowe
Mnihmastah gotow
RafcioL27 gotowe
KURIS gotowe
Dzamej gotowe
lopi83 gotowe
DSobieraj gotowe
Excede gotowe
Pinio gotowe
Sprinter gotowe
rafal91 gotowe
kamil8700 gotowe
marceli3 gotowe
Blady gotowe Ale wrócił więc proszę o kontakt
bikermarek
ania500 got
d4widoV got
ernestowski got
Ibsen gotowe
Thejummie
miechoo
kamilvs
junker1939got
skrzatekMK
pOpEkZaW1
Marecki78
marcin.n.1
lukaszd82
bartol
andrewzpl
thomson91
Sebcio
dzemikpl
mikkel
DeZ
Laco
lukasz199007
lukasik
stepien186
vvirus91
Kombi
deqo
vibiznes gotowe
rafal91 gotowe
Walnuts.inc
sak
zuraw2006
bodzio232
DawidRadom
Moriemo
x_mann1 gotowe
dzonys
kucio1 gotowerównież poszło
and_bed gotowe
QMc gotowe
mihnova gotowe
hasan gotowe
sfbsdf345rw
Olkusz gotowe
maciekm881
piotr2000
wojtek40
pobrania również poszły wszystkie
tych klubowiczów proszę o dosłanie danych wysyłki bo albo baza zjadła albo ja nie widzę
piioter
Efendi
gizyck
czeslavek
tedi31
kaminisko
UWAGA kontak i niejasnosci do kolegi misiaczek12 z forum ibizy http://www.klubseatibiza.pl/forum/me...rofile&u=21922
Komentarz
-
Komentarz