co do przedłuzającego się wyrobu kart to zgoda .. a co do braku mozliwosci aktulaizacji rabatu to nie do konca ... rabat jest aktualizowany po 1-3 tankowaniach .. owszem była pewna partia kart gdzie nie było mozliwosci aktulaizacji rabatu ale osoby które jes otrzymały odesłały je do Cobretiego celem ponownego nazwijmy to zaprogramowania w Orlenie i wrciły juz do wlascicieli i z tego co mi wiadomo jest juz ok ... duzo zamieszania z aktulizacja rabatów robią same stacje benzynowe gdyz nie wszyscy pracownicy Orlenu czy Bliskiej znaja procedury aktulaizacji rabatu
a co do trzeciej turu to druga i trzecia tura moze byc traktowana jako poniekad jednosc i zamówienia na karty sa wciaz przyjmowane przez cobretiego
Tu masz wątek na stronie klubu ibizy. Tam są wszystkie informacje. Kolega cobreti się tym zajmuje. Pod tym samym nikiem jest też u nas na forum, także możesz spróbować napisać mu na PW.
cześć
No widzę siebie na liście i zaraz :banan na twarzy :jump:
wiellkie dzięki
Skoda Octavia I-2000r. - 1,9TDI AHF 110KM
Alfa Romeo 145 - 1.6 boxer - only noPB
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym. Zastrzega się prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny :mrgreen:
Odebrałem dzisiaj kartę od Cobrettiego. Mam info, iż dalsza produkcja kart zostaje wstrzymana z niewiadomych względów. Seba powiedział mi iż wkrótce ma się to wyjaśnić.
Aha, podobno odpowiedzialnym za wyrabianie i dystrybucję kart w Orlenie, jest ktoś od nas z forum.
Pan Prezes to niech sobie na ręce popatrzy. Skurczybyk jeden zarabia miliony a biednym użytkownikom octavek rabatu skąpi :twisted: . Nieładnie Panie Prezesie, nieładnie
Jakiś prezes stwierdził że BiznesTank powinien być dla firm gdzie jest 10-15 aut
tak ale za to nie ma faktury vat
IMO lepiej wziąć fakture i odliczyć niż zaoszczędzić pare groszy na litrze.
Cześć.
Ale nie każdy ma możliwość odliczyć sobie fakturę, więc jak dla mnie bardzo dużo daje odliczenie te pare groszy.
pozdro
krzyzie
Skoda Octavia I-2000r. - 1,9TDI AHF 110KM
Alfa Romeo 145 - 1.6 boxer - only noPB
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym. Zastrzega się prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny :mrgreen:
aktulanie jest przestuj jak zwykle z winy Orlenu ... ich system BiznesTank nie przewidział ze skromny Klub Seata Ibizy bedzie potrzebował az tyle kart rabatowych ... konkretnie chodzi tu o magiczną liczbe 1600 kart do której dobilismy i system sfixował :diabelski_usmiech ... czekamy cierpliwie na dalszy rozwoj sytuacji :szeroki_usmiech
informacyjnie rabat nadal jest na niezmiennym poziomie czyli 8 gr na orlenie i 5 gr na bliskiej ... z tym ze sa zgłaszane znowu problemy z aktulaizacją rabatu w najnowszych wypustach kart :roll:
wg ostanich danych w marcu na kartach rabatowych zatankowalismy 59 674 litrów paliwa ... aby moc negocjowac wyzsze rabaty musimy wyrobic miesieczny limit min 100000 litrów paliwa :roll:
Komentarz