Może podaj która to stacja Orlenu. Wszystkie duże sieci mają to samo paliwo w zbiornikach i wszystko zależy od właściciela stacji, a nie tego czy kupujemy na Orlenie czy BP.
Znizka na paliwa na stacji ORLEN/BLISKA
Zwiń
X
-
Przeczytaj wątek o kartach rabatowych na forum Seata Ibiza klub. To zachwyt kartą rabatową szybko Ci minie :diabelski_usmiechZamieszczone przez xploTo trzeba chyba się zainteresować tą kartą w końcu, bo Orlen ma dobrą ropkę ja jestem zadowolonybyła Octavia II 1.9 TDI
jest Octavia III Scout 2.0 TDI
Komentarz
-
-
Streszczając to jedni mają rabat 1gr, inni 3 lub 5gr a jeszcze inni nie mają wcale, albo dostali karty nieaktywne (wszystkie na tą samą firmę i teoretycznie wszystkie powinny mieć ten sam rabat). Na każdej stacji problem z aktualizacją rabatu. Jedni potrafią to zrobić inni odsyłają do stacji na której karta była wyrobiona. Generalnie jeden wielki młyn. To tyle w telegraficznym skrócie :diabelski_usmiech
Komentarz
-
-
Dokładnie tak jest. Ja ostatnio dowiedziałem się od pracownika Bliskiej, że u nich nie da się zrobić aktualizacji rabatu. Tylko na stacjach Orlenu. Na forum Ibizy natomiast dowiedziałem się, że jest to g.... prawda. Okaże się jak pojadę zatankować. Ostatnio miałem 3gr. Teraz powinno być 5gr. BTW pracownik tej stacji też ma kartę wyrabianą przez Cobretiego i ma rabat 1gr. MASAKRA :!:Zamieszczone przez Jasiekw rzeczywistości to zależy od pracownika stacji.
Komentarz
-
-
Nie no, moment, żeby nie było niejasności.
W tym programie chodzi o to, że tankując na danych stacjach, można dostać do 8 groszy rabatu na litrze paliwa?
Jeżeli tak, to ja Wam napiszę tylko, że ktoś się z głupim na rozumy pozamieniał, bo ja prawą nogą mogę zrobić sam sobie rabat 10%, czyli 45gr/litr, bez większych wyrzeczeń.
Wiecie ile to jest 8 groszy? Za 8 groszy to nawet pół TIRa na trasie nie wyprzedzicie!
Ja wymiękam. Ale jak ktoś chce się w to bawić, to powodzenia życzę.
Komentarz
-
-
bobolino, nikt cię nie zmusza.
Co do kart to prawda jest taka że Ci co pracują na orlenie mają wszystko w du..ie. Ja mam te karty już kilka miesięcy. Dokładnie dwie i ciągle słyszę że czegoś się nie da. Ale jeśli ktoś chce to jednak się da. A chcą bo innego wyjścia nie mają tylko trzeba postawić na swoim. Oni po prostu nie potrafią tego aktualizować i to jest jedyny mankament.PerfectService by DGW
Skoda Octavia 2FL Combi L&K 2.0 TDI BKD+
Skoda Octavia 1 Combi 1.9 TDI AHF
Skoda Fabia RS 1.9 TDI ASZ+
Komentarz
-
I nie tylko ja na niej jeżdżę ze znajomych.
, natomiast BLISKA jest moim zdaniem niezlą alternatywą. (tym bardziej jeżeli ma być to z rabatem 8 gr). Gdzie jest myk? (jeżeli takowy jest).
Komentarz