Może podaj która to stacja Orlenu. Wszystkie duże sieci mają to samo paliwo w zbiornikach i wszystko zależy od właściciela stacji, a nie tego czy kupujemy na Orlenie czy BP.
Znizka na paliwa na stacji ORLEN/BLISKA
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez xploTo trzeba chyba się zainteresować tą kartą w końcu, bo Orlen ma dobrą ropkę ja jestem zadowolonybyła Octavia II 1.9 TDI
jest Octavia III Scout 2.0 TDI
Komentarz
-
-
Streszczając to jedni mają rabat 1gr, inni 3 lub 5gr a jeszcze inni nie mają wcale, albo dostali karty nieaktywne (wszystkie na tą samą firmę i teoretycznie wszystkie powinny mieć ten sam rabat). Na każdej stacji problem z aktualizacją rabatu. Jedni potrafią to zrobić inni odsyłają do stacji na której karta była wyrobiona. Generalnie jeden wielki młyn. To tyle w telegraficznym skrócie :diabelski_usmiech
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Jasiekw rzeczywistości to zależy od pracownika stacji.
Komentarz
-
-
Nie no, moment, żeby nie było niejasności.
W tym programie chodzi o to, że tankując na danych stacjach, można dostać do 8 groszy rabatu na litrze paliwa?
Jeżeli tak, to ja Wam napiszę tylko, że ktoś się z głupim na rozumy pozamieniał, bo ja prawą nogą mogę zrobić sam sobie rabat 10%, czyli 45gr/litr, bez większych wyrzeczeń.
Wiecie ile to jest 8 groszy? Za 8 groszy to nawet pół TIRa na trasie nie wyprzedzicie!
Ja wymiękam. Ale jak ktoś chce się w to bawić, to powodzenia życzę.
Komentarz
-
-
bobolino, nikt cię nie zmusza.
Co do kart to prawda jest taka że Ci co pracują na orlenie mają wszystko w du..ie. Ja mam te karty już kilka miesięcy. Dokładnie dwie i ciągle słyszę że czegoś się nie da. Ale jeśli ktoś chce to jednak się da. A chcą bo innego wyjścia nie mają tylko trzeba postawić na swoim. Oni po prostu nie potrafią tego aktualizować i to jest jedyny mankament.PerfectService by DGW
Skoda Octavia 2FL Combi L&K 2.0 TDI BKD+
Skoda Octavia 1 Combi 1.9 TDI AHF
Skoda Fabia RS 1.9 TDI ASZ+
Komentarz
-
Komentarz