to nie jest według kolejnosci zapisów tylko wg kolejnosci w jakiej wyrabia karty orlen (zreszta było o tym juz w temacie ) a potem cobreti wysyła ...
nastepnej tury nie bedzie poki co ... szczegóły kilka postów wyzej
Ja tez czekam, moje zgloszenie pszło ostatnią turą chyba około 25 czerwca. To moze być dobry prezent na... na Mikołaja czuje, gdy PB bedzie po 6PLN, ON 590 a LPG 3,5PLN.
Jakoś nawet nie sprawdzam tego watku, nawet skrzynki pocztowej w poszukiwaniu awiza tez tak czesto juz nie sprawdzam za to... gram wiecej w LOTTO.
Jestem dowodem na to że karty z ostatniej tury napływają. Tydzień temu dostałem, rabat aktualizowałem, pierwsze tankowanie zaliczyłem, rabatem się ucieszyłem.
Dzięki peter174 przelew wyjdzie jutro o 6 rano na konto
a po co skoro juz nie sa realizowane nowe zamówienia .. nie czytales ze zrozumieniem ostatnich stron tego watku
tak aktulanie rabat wynosi 8 gr/l na orlenie i 5 gr/l na bliskiej ...
UWAGA : przy pierwszym tankowaniu na nowej karcie czasami liczy nizszy rabat ale juz drugie i kolejne tankowania liczy max rabat
PS Też mieszkam aktualnie w Płońsku i tu nawet z rabatem jest cholernie drogo, chyba najdroższe miasto jakie znam jeśli chodzi o ceny paliw. Na statoilu w Zakroczymiu (przy samej "siódemce") jest zwykle ok. 11 groszy taniej :evil: Na szczęście jeżdżę dużo i daleko więc płońskie stacje na mnie nie zarobią :wink:
niestety nie wszystkie stacje ktore sa na liscie to obsługuja. ostatnio jak bylem na jednym orlenie u mnie w mieście( najtańszym i to duzo tańszym od innych np lpg tam bylo po 2.33 a tego samego dnia na innych orlenach po 2.45-2.49) i zapytałem z ciekawości czy wlasnie obługuja tą karte to powiedzieli że nie. powiedzialem ze sa na wykasie i ze powinni a oni dalej ze nie... szkoda
BYŁA o1 rs
BYŁA o2 1.6
JEST S2 kombi Platinum 2.0 tdi 170 KM DSG
no bez sensu to wszystko jeśli stacja oficjalnie jest na liście i ma obowiązek udzielić rabatu dla posiadacza karty a tego nie robi może trzeba było się skontaktować z Orlenem i to wyjaśnić
[ Dodano: Nie 14 Sie, 11 19:19 ]
albo załatwmy kartu jak Orlen daje dupy np w Shelu albo Bp
Komentarz