nie wszystkie stacje sieciowe mają tego typu programy ... lub jesli mają to ciezko z nimi nawiązac wspolprace w podobnym zakresie jak orelenowski biznestank (tak jest m.in na shellu )
Znizka na paliwa na stacji ORLEN/BLISKA
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez pioriJak ktoś nie śledzi tematu na forum ibizy, to przekazuję informację z rana:
Zamieszczone przez cobretiW lipcu było zatankowane 96 115 litrów
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez momo051. idas
2. daroo
3. eroberto1
4. kontakt.pl
5. Mickul
6. MIRUS1967
7. krzysiek13
8. delanopl
9. Hiv
10. Rakieta77
11. aman
12. piori
13. marina
14. kulfonp
15. lukaszz
16. tony065
17. kiniu_tar
18. ahmed799
19. picia136
20. meeku
21.czmielek
22. emikal10
23. momo05 - 2szt
24. mozgi
25. picia9
26. jarekk8
27. tadfi
28.ZASADZKA2
29. sirwolf78 - 2 szt.
30.misiul
31 pskosz
32 Jaroslav92525
33.luku - 2 szt.
34.mariuszby
35.xtremesystems
36. Sulli
37. guajava
38. jacekzat1
39. grajewiak
40.robos______
41.pankierownik
42. meeku
43. adam1004a
44. lukaszeek91
45. vw2008
46. VOSIO
47. parasite
48. czader
49. pejan
50. Andrzej Z.
51. g_jetson
52. heretyk 4 Sztuki
53. Sagol
54. ahten
55. Walt 2 sztuki
56. KiLeRrosS - 3szt.
57. blackrs - 4 sztuki
58. keraj998
59. grenek9
60. jaca-j10
61. krzysn
62. BL
63. Tomakinho
64. negro77
65. haragon 1szt.
Ja jeszcze nikomu nie przelewalem zadnej kasy. Poki nie dostane informacji ze jest na mnie kolej to siedze i czekam, bo nie wiadomo co, jak i kiedy.VW Golf VI 1.4TSI 122KM Highline
VW Passat B8 2.0TDI 190KM Highline
Komentarz
-
-
:lol: :lol: :lol:
Zamieszczone przez idasJa jeszcze nikomu nie przelewalem zadnej kasy
Jak nie zapłaciłeś to nie dostaniesz.
Zamieszczone przez idasPoki nie dostane informacji ze jest na mnie kolej to siedze i czekam, bo nie wiadomo co, jak i kiedy.
Czekaj dalej , a w międzyczasie poczytaj o zasadach wydawania owych kart to się dowiesz co,jak i kiedy.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez sirwolf78Ja swoich kart nie dostałem jeszcze, czekam cierpliwie, choć już dawno zapłacone, a status na forum ibizy wskazuje, że kasa jest zaksięgowana, a nawet, że już wysłane...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez mariuszby:lol: :lol: :lol:
Zamieszczone przez idasJa jeszcze nikomu nie przelewalem zadnej kasy
Jak nie zapłaciłeś to nie dostaniesz.
Zamieszczone przez idasPoki nie dostane informacji ze jest na mnie kolej to siedze i czekam, bo nie wiadomo co, jak i kiedy.
Czekaj dalej , a w międzyczasie poczytaj o zasadach wydawania owych kart to się dowiesz co,jak i kiedy.
Chce uniknac sytuacji jak:
Zamieszczone przez parasiteZamieszczone przez sirwolf78Ja swoich kart nie dostałem jeszcze, czekam cierpliwie, choć już dawno zapłacone, a status na forum ibizy wskazuje, że kasa jest zaksięgowana, a nawet, że już wysłane...
Nie chce mi sie pozniej kogos scigac po kilku miesiacach ze kasa wplacona a karty brak.VW Golf VI 1.4TSI 122KM Highline
VW Passat B8 2.0TDI 190KM Highline
Komentarz
-
-
spokojnie ludzie trochę cierpliwości. to wszystko zalezy od orlenu a nie od tych ludzi z klubu co załatwiają. był jakiś przestuj keidys i wszystko sie opuźnia. cobretti do orlenu daje listy ludzi którzy zamówili karty ale to juz orlen według siebie wybiera kolejnośc. kto zapłacił na pewno będzie miał. podobno wczoraj wysłano 48 kart i w najbliższym czasi znowu mają byc wyrobione. jak przekroczymy 100 tys litrów wtedy rabat się zwiększy i być może bedzie nawet powyżej 10 gr. wszystkie najnowsze informacje sa dostepne na forum ibizy wiec jak cos to tam wchodzcie i czytajcie.Zamieszczone przez idasNie chce mi sie pozniej kogos scigac po kilku miesiacach ze kasa wplacona a karty brak.
trzeba być wdziecznym że i tak ktoś ma chęci to załatwiać a tu sie jeszcze czepiacie za opóźnienia które nie wynikają z ich winyBYŁA o1 rs
BYŁA o2 1.6
JEST S2 kombi Platinum 2.0 tdi 170 KM DSG
Komentarz
-
-
idas, kazdy lubi .. tylko wez poprawkę ze ktos to robi społecznie bez zadnego zysku dla siebie ale za to poswieca swoj prywatny czas na latanie po orlenach i pocztach ... nie dziwcie się tez ze info nie jest na bieżąco gdyz zamiast siedziec na forum i kazdemu tłumaczyc co i jak z jego kartą to w tym czasie cobreti walczy o Wasze karty na stacji orlen gdzie są one wyrabiane .. tak wieć loooooz
Komentarz
-
-
wpis w kwietniu na karty to mamy 4 mieszki ale poczekam jeszcze troszkę spoko choć bardziej szczęśliwy był bym jak by doszła na wakacje więcej jazdy :diabelski_usmiech.................................................. ..............
O SERCE SZKODNIKA dba
Perfect Serwis DobryGrześWawa
.................................................. ..............
Komentarz
-
-
Przed chwilą dostałem kartę i ja !!! Serdecznie dziękuję wszystkim zaangażowanym w akcję ! Zaraz pobiegnę na stację i aktywuję kartę a w chwilę później nakarmię mojego bolida :-)
Jeszcze raz serdeczne podziękowania !Pozdrawiam,
Jaroslav92525
-----------------------
VAG ECONOMY czyli Skoda 1.6 MPI z LPG :-)
Komentarz
-
-
No bolid nakarmiony... było trochę emocji z aktywacją karty - dopiero 2 osoba (chyba jakaś kierowniczka, zresztą tam same kobitki działały) sobie z tym poradziła (a do tego czasu u pozostałych pracowniczek pojawił się banan na twarzy) ale działa ! Rabat (chyba) nie uległ zmianie 8 groszy/litr Orlen i 5 groszy/litr Bliska. Rabat został naliczony już za 1 tankowanie więc nie trzeba kombinować i tankować za 1 razem małych ilości paliwa byle tylko kartę aktywować. Jeszcze raz dziękuję osobom które działały i działają w tej sprawie.
P.S.
Widzę że karta ważna do 2016 roku a więc jest jeszcze trochę czasu... :-)Pozdrawiam,
Jaroslav92525
-----------------------
VAG ECONOMY czyli Skoda 1.6 MPI z LPG :-)
Komentarz
-
Komentarz