podziękowanie za kartę dla kolegów doszła w piątek dziś pierwsze tankowanie, przed płaceniem pracownik orlenu sprawdził rabat i jest tak jak miało być 8 - orlen, 5 -bliska, pozdrawiam
Dostałem i ja kartę Była by w piątek ale nie było mnie w domu jak listonosz przyszedł. Więc dzisiaj odebrałem
Dzięki za wszystko i pełen szacunek za pracę dla organizatorów akcji
Rabatu nie sprawdziłem bo jestem świeżo po tankowaniu. 2 dni wcześniej i bym powiedział jak jest z rabatami na Orlenie w Lesznie
no się wnerwię numery z listy 20 po mnie już dostały a ja dalej nic chyba będę tankował zimą bez jeżdżenia czekanie zabija :twisted:
Mam to samo Trzeba spokojnie czekać na swoją kolej.
znam te uczucie, tez czekam, moja odpowiedz- co kumulacja powyzej 5 mln PLN gram w LOTTO i kazdemu polecam, jedyna szansa by tankować do pełna i to co sie chce bez zniżki i punktów wtedy i to na kazdej stacji!!
nr na liscie nie jest tozsamy z kolejnoscia otrzymania kart .. wszystko zalezy od szybkosci wpłat oraz najwazniejsze od "WIDZIMISIE" osoby która fizycznie programuje karty z ramienia orlenu
I ja dziś dostałem swoje karty, bardzo dziękuję tym, którzy w tym pomogli. Do mnie priorytet szedł tydzień, więc nie bez winy jest tu poczta. Trzeba sprawdzić na stronie zamówień na forum seata, czy karta ma status wysłana, jeśli tak, to wystarczy co jakiś czas wyglądać listonosza. Jeśli nie, to trzeba liczyć na przychylność orlenu.
napisałem dziś pod adres admina [email protected] od kart co się dzieje kiedy dotrą itd
o dziwo mail martwy ?
zaczynam się martwić zero kontaktu wyjaśnienia it nie podoba mi się to
zapisałem się zapłaciłem
i co nie mając kontaktu mam tak czekać rok sorki ale mi się już znudziło nie tak to powinno być załatwiane
nie będę polecał ani brał udziału w takich akcjach a na pewno nie tak organizowanych
rozczarowany bardzo :twisted:
niezadowolony zawsze sie znajdzie :idea: ... nie chce nikogo usparawiedliwiac ani robic za adwokata ale zycze Ci aby "posmakował" sam koordynacji takiej akcji na skale kilku forum motoryzacyjnych ... a wówczas odczujesz na własnje skórze jak to jest z tej drugiej strony ... :twisted: i ówczas moze podyskutujemy o opóznieniach i braku informacji ..
mam prawo być nie zadowolony oczekując tak długo to raz brak kontaktu z osobą zajmującą się i koordynującą karty
nie tylko ja jestem tu nie zadowolony ale mam odwagę pytać to raz
dwa to jeśli ktoś się podejmuje prowadzenia takiej akcji powinien się liczyć z problemami
trzy rozumie że to trwa ale te terminy przechodzą ludzkie pojecie i wszelkie przyjęte normy
startując z taką akcja osoba zajmująca się nią powinna dysponować stałym kontaktem by można było się dowiedzieć co się dzieje
i dlatego mam prawo być nie zadowolony i jestem
czytałes ten temat ze zrozumieniem i na bieżaco ? zapewne nie ... gdybys czytał to wiedział bys kto odpowiada za opoznienia i jak sie ma kolejnosc wyrabiania kart do kolejnosci zapisów ... poza tym jak widac z wpisów przedmowców karty trafiają do odbiorców ..
sam dobrze wiem nie zawsze tez jest czas aby od reki odpisac na email ... weż poprawkę ze nie samym forum ludzie zyją i tematyką kart ... kazdy ma tez jakies zycie prywatne ... takie ponaglenia jak Twoje nic nie dają poza zapychaniem skrzynki kontaktowej
poza tym kiedy zapisałeś sie na karte i kiedy dokonales wpłaty kasy ? ... dla Twojej wiadomosci do wyrabiania idą karty tych osób które dokonały wplaty ...
tak czytam ze zrozumieniem zapewne
forum istnieje też po to by wymieniać się swoimi poglądami spostrzeżeniami do czego mam pełne prawo
nie zapycham mailami bo mail do człowieka nie działa (czytanie ze zrozumieniem )
to twojej wiadomości czytam ze zrozumieniem o dokonałem wpłaty jak było określone w temacie i tyle i proszę mnie nie pouczać wyraziłem swoją opinię w temacie kart rabatowych i tyle
Panowie, po co te nerwy, troszkę cierpliwości. Przecież informacja o tym, że na karty trzeba będzie czekać nawet kilka miesięcy nie była tajemnicą, podobnie jak przyczyna oczekiwania na karty czyli nazwijmy to opieszałośc Orlenu.
momo05,
weź na wstrzymanie. Będzie dobrze. Ja sam miałem różne fazy: najpierw też się trochę niecierpliwiłem, później mi przeszło a wreszcie prawie zapomniałem o całej sprawie... Aż w końcu kartę dostałem (czekałem od kwietnia a dostałem tydzień temu). Pamiętaj że Orlen to firma defacto PAŃSTWOWA - niby notowana na GPW ale chyba z dominującym większościowym udziałem Skarbu Państwa... No więc praca w takiej firmie sprawia przyjemność czyli nie może być stresująca dla pracowników (w tym i tych odpowiedzialnych za wystawianie nowych kart)... Stąd i te opóźnienia i brak logiki w kolejności wyrabiania kart. W ŻADNYM razie nie obwiniałbym tutaj osób które pomagają nam te karty uzyskać z forum OCP czy Seata. Jeśli o mnie chodzi to sam na początku wahałem się czy "zapisać się" do kolejki bo głosy z forum sugerowały że trzeba będzie czekać kilka miesięcy i do tego nie ma żadnej pewności co do kolejności wydawania kart. Ale zaryzykowałem bo uznałem że 16 zł to znikomy wkład w ewentualny sukces (czyli uzyskanie karty). W moim przypadku korzyści z korzystania z karty BiznesTank może nie są jakieś spektakularne bo tankuję w skali miesiąca 2x40 litrów LPG co daje raptem oszczędności rzędu 6,40 zł... ale to i tak cieszy zwłaszcza że tankuje się paliwo sprawdzone (w co wierzę!). Naprawdę poczekaj a kartę dostaniesz !
Pozdrawiam
Pozdrawiam,
Jaroslav92525
----------------------- VAG ECONOMY czyli Skoda 1.6 MPI z LPG :-)
No, własnie u mnie dokłądnie tak samo przebiegało, fazy zgadzaja sie- napalenie się, rozczarowanie.. to jak wpracy- miały być podwyżki- a nie ma. Fajnie by było gdyby karta juz była ale znów te 8 groszy które trace na braku rabatu znów nie powód by się pociąć, jest przykro głupio ale cóz?? NIe mam do dyspozycji kilkudziesieciu Ikarusów które tankuje codziennie po kilkaset litrów w przeliczeniu po ilość tych autobusów straty nie są tak olbrzymie..mysle ze tę karte mozna traktować jak karte PAYBACK, nie cel życia a okazje do niewielkich oszczedności. Na pewno glupio jesli nie ma sie tych oszczedności ale.. ale mam propozycję- chętnie przejmie ewentualne prawo do tej karty, przelewajać tak szybko jak działają przelewy bankowe -kwota 16 PLN oczywiście. Jesli zredukuje to rozaczarowanie i złosć, chetnie sie przyłoże do tego. JA wplacilem chyba 1 maja br i takze do dziś nie mam jej, żył nie podciałem sobie.... zycie styawia o wiele powazniejsze problemy.
A ja niedawno kartę dostałem i zrobiłem już pierwsze tankowanie na Orlenie w Lesznie z rabatem na 8 gr. Aktywacja przeszła bez problemów Moje oszczędności po zatankowaniu 51 litrów to 4,16zł. Ale nawet taka mała suma to cieszy Rabat na Bliska u mnie wynosi 5gr.
Komentarz