Zwyczajowo za pakiety stylistyczne w autach tej klasy dopłaca się koło 20 tys
mądrego to i miło posłuchać..
o tym nie pomyślałem , też mi ta cena wydała się spora...
[ Dodano: Pią 06 Lip, 12 09:04 ]
Zamieszczone przez BADYL
ps. tak z ciekawości zrobiłem sobie konfiguracje i porównałem superba z silnikiem 2.0 TDI 170KM 4x4 Platinium z alltrackiem 2.0 TDI 170KM...no i wyszło mi, że za superba zapłaciłbym 149tys z kawałkiem a za vw 175tys z
jakoś spora Ci wyszła ta różnica.., co prawda nie chce mi się wnikać i liiczyć ale chyba jakoś sporo. chyba że superb ma jakieś takie dodatki za które w pasku trzeba sporo dopłacić. mi wyszło około 160 za paska , ale pewnie coś nie dodałem..
w Skodzie tez za rozowo nie jest a i Opel nie jest taki straszny jak go maluja
poza tym insignia sie jezdzi lepiej niz octavia :diabelski_usmiech
ale OI po porządnym chipie łoi dupsko takiemu oplowi...miny zawiedzionych kierowców bezcenne.... fakt że kawałek drogi i spora prędkosc jest do tego potrzebna...no ale OI górą hihi
Z tym że komfort podróżowania O1 a insignią to raczej przepaść i nie każdy napina się na ściganie :wink:
pytanie - czy ten nowy passat , chodzi mi o tego z nowymi lampami z przodu / nie koniecznie alltrack / to jest jakaś nowa konstrukcja czy b6 po lifcie po prostu :?:
Niby lifting, ale jest to już Passat B7.
Mi osobiście się bardzo podoba i jak dotąd po przejechaniu 300km jestem bardzo zadowolony Świetne autko, polecam każdemu kto zastanawia się nad tą klasą aut.
Komentarz