coś przez te 3 dni nowego wyciekło do netu? jakieś fotki, wiadomości ?
Octavia III i Superb II FL
Zwiń
X
-
Pierwsze wrażenia z testowania nowej Octavii 03:
Read the definitive used Skoda Octavia 2013 - 2020 review from What Car?. We tell you what you need to know before you buy.
Co do przewidywań cenowych... Najtańsza wersja Octavii 03 ma być podobno o ok. 2500 Funtów (mowa o W. Brytanii) tańsza od podstawowej wersji Golfa VII i startować od kwoty ok. 14.000 Funtów... Hmm... Zbyt piękne, aby było prawdziwe...?Doświadczenie to coś, co nabywamy chwilę po tym, gdy było nam najbardziej potrzebne.
MOJA FURKA
Jeśli pomogłem - wciśnij "pomógł"
Tanie pobieranie plików: http://filefox.pl/poleca/Eidos71
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Rok z BagienDla mnie to są wariacje nt O II przed liftingiem.
Trochę zmieniona maska, reflektory z przodu, to ma być O III ??
Komentarz
-
-
Boze, czy ja zawsze musze znajdowac w sieci te informacje - tutaj macie linki - juz widac jak bedzie wyglac, nawet wnetrze... taki duzy Rapid. Nawet jest mniej wiecej opis wyposazenia, silnikow i dlugosc... Mysle ze serio za 4 dni rusza produkcja tych pojazdow....
ps. no i najwazniejsza wiadomosc - w nowej O3 tak... bedzie... nie martwcie sie.... bedzie! Co bedzie? skrobaczka do szyb przy klapie od wlewu paliwa... ;-))))))))))))))))))))))))))))))))
Poprvé jsme usedli za volant nové Škody Octavia, která se začne prodávat za několik měsíců. Jezdí skvěle – a vypadá úplně jinak, než naznačují maskované prototypy!
Škoda Octavia III se na českém trhu začne prodávat v polovině února 2013. Tady je to podstatné, co o ní zatím víme.
pisza tez ze "Automobil je tak mezigeneraènì del¹í o devìt centimetrù, rozvor dokonce narostl o 108 milimetrù. " tak - koniecznie 108 milimetrow... to 108 to na czesc mojego nicka ;-)))
tutaj srodek:
[ Dodano: Sro 31 Paź, 12 14:44 ]
Co wazne pisza w tekscie wyraznie, ze cena nowego auta ma byc taka jak... obecnej O2 :-) Wiec chyba tak samo jak z cenami Golfa - nie podrozalo a nawet niektore opcje potanialy troche.
Ale nie pisza juz nic o tym, ze to auto to klasa srednia.... moim zdaniem to dalej bedzie cos wiekszego od kompaktu, ale mniejszego od Mondeo...
ps. ma byc o 100kg lzejsza od obecnej O2...
Komentarz
-
-
szału nie ma.superb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0
poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0
Komentarz
-
-
Octavia III kolejne info.
Nowe wieści Octavia III
Skoda has flown a bunch of journalists to Portugal and handed them camouflaged test vehicles of the next generation Skoda Octavia for a preview drive.
[ Dodano: Czw 01 Lis, 12 01:47 ]
Zamieszczone przez OctavianosBędzie się teraz działo!!Pozdrawiam Zbigniew // OI FL __ OII FL // SIMPLY CLEVER
Komentarz
-
-
Re: Octavia III kolejne info.
Zamieszczone przez LangustaNowe wieści Octavia III
Skoda has flown a bunch of journalists to Portugal and handed them camouflaged test vehicles of the next generation Skoda Octavia for a preview drive.
[ Dodano: Czw 01 Lis, 12 01:47 ]
Zamieszczone przez OctavianosBędzie się teraz działo!!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez LangustaO2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI
Komentarz
-
-
O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI
Komentarz
-
Komentarz