chyba jest tak jak piszesz, bo od 1-01-13 bedzie mozna ponoć zamawiać, a pewno pod koniec stycznia bedzi emozna juz zobaczyc na salonie.
Skoro O III ma byc pokazana w Genewie Genewa Motor Show - Targi Motoryzacyjne 2013
TERMIN: 14.03. - 17.03.2013
to wcześniej nie pojawi się w salonach :diabelski_usmiech
Flame ceny exeo odzwierciedlają jego ilość na ulicach , osobiście widziałem exeo może z 5 razy.
hehe, samochód widmo, ja widziałem chyba 2, ale nie pamiętam, bo może to w TV było
wielokrotnie częściej widuję, ferrari, maserati, astona czy choćby głupiego bentleya :lol:
saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Flame ceny exeo odzwierciedlają jego ilość na ulicach , osobiście widziałem exeo może z 5 razy.
hehe, samochód widmo, ja widziałem chyba 2, ale nie pamiętam, bo może to w TV było
Eee no, mało spostrzegawczy jesteście. Kilka dni temu nawet zwróciłem uwagę (bo "rodzynek") na Exeo kombi Poza tym już ze 2 lata temu było głośno o tym, jak to mierny aktor Stockinger po pijaku spowodował wypadek prowadząc właśnie Exeo... No i policja miała do testów takie cuś z video. Ale więcej mieć nie będą, bo specyfikacja aktualnego przetargu na 75 następców popularnych nieoznakowanych Vectr i Pasków wyklucza Exeo
przód bez większego zachwytu.
Jedno jest pewne - w samochodzie tej klasy znaczek rodem z Favoritki wygląda komicznie. Trzeba koniecznie podmienić na zacne stylowe logo z wieńcami
Mnie tam Exeo w wersji z ledami z tyłu na feldze 18" się podoba, miałem okazję kilka ostatnio widzieć w Barcelonie i prezentują się zacnie. Cena jak na Seata za wysoka. :roll:
chyba jest tak jak piszesz, bo od 1-01-13 bedzie mozna ponoć zamawiać, a pewno pod koniec stycznia bedzi emozna juz zobaczyc na salonie.
Skoro O III ma byc pokazana w Genewie Genewa Motor Show - Targi Motoryzacyjne 2013
TERMIN: 14.03. - 17.03.2013
to wcześniej nie pojawi się w salonach :diabelski_usmiech
dlatego napisałem ponoć - są to informacje które otrzymałem wczoraj od sprzedawcy na salonie :diabelski_usmiech
te wszystkie "znalezione w sieci" można wrzucić do jednego wora z napisem "kupa" :szeroki_usmiech
coś mi się wydaje, ze paru naszych forumowych kolegów od VT zrobiło by to lepiej. dopóki auto nie pojawi się na jakimś salonie motoryzacyjnym, to se możemy gdybać. wszystkie grille, lampy, lusterka, logo, przetłoczenia i tak będą prawie identyczne, bo taka jest myśl przewodnia VAG.
Black Pearl, Elegance & RS LOOK
@ by Tune-up Gdańsk
TDI VP++ i jeszcze rośnie
Antek
Chcą zrobić jak z Renault Espace pierwszej generacji? Bez żadnej premiery, reklamy, tylko wrzucić nowy model na rynek hienom na pożarcie. Do końca roku mamy dwa miesiące, więc pewnie z początkiem listopada wrzucą jakieś oficjalne foto.
Komentarz