Ktoś zapomniał maskowanie odkleic bo ten lifting jest już oficjalnie zaprezentowany od kilku tygodni
Stąd właśnie było też moje pytanie, co oznacza zakamuflowanie w tym przypadku, a tu się okazuje, że taki sam kamuflaż, jakby auto dopiero dopracowywali
Skoda O3 5E 2014 1.4TSI DSG Combi od 2014.04 Audi A3 8L 2001 1.9TDI MG5 5D od 2007.04 do 2014.07
Na podanej stronce możesz porównać sobie natomiast O3 z 1.4TSI z golfem VII GTD i widać że ten 184KM silniczek jest jednak sprawniejszy
no jest , ale w dalszym ciągu ten 1,4 jest doskonały jeżeli chodzi o osiągi. różnice znikome w zasadzie a 130Nm w tdi więcej , o kuniach nie wspomnę.. :lol:
Zamieszczone przez sw29l
11s to w moim BMN może i będzie na V od 60. Na IV od 80 do 120 to jest kilka sekund.
Na podanej stronce możesz porównać sobie natomiast O3 z 1.4TSI z golfem VII GTD i widać że ten 184KM silniczek jest jednak sprawniejszy
no jest , ale w dalszym ciągu ten 1,4 jest doskonały jeżeli chodzi o osiągi. różnice znikome w zasadzie a 130Nm w tdi więcej , o kuniach nie wspomnę.. :lol:
Zamieszczone przez sw29l
11s to w moim BMN może i będzie na V od 60. Na IV od 80 do 120 to jest kilka sekund.
no to popatrz na filmik octaviars1
Filmik potwierdza o czym piszę - tak się zbiera BMN na V do 120.
Ps. Jeździłem O3 RS Estate TDI i silnik i skrzynia fajnie zestawione, zawieszenie ok, cicho w środku mimo 19" I TDI w TSI będzie ciszej i agresywnej, nie miałem możliwości aby jechać VRS TSI ale w tym samym dniu kolega mi ustawił jazdę A6 Sline 2.0 TFSI - inna bajka.
sw29l napisał/a:
no ale te kilka sekund to na tym filmie wychodzi ok 9..
kilka to może być 4-6 ale nie dziesięć :roll: :lol:
gdzieś jest mój filmik , tylko nie wiem gdzie...może Sławek mi znajdzie..
sw29l napisał/a:
no ale te kilka sekund to na tym filmie wychodzi ok 9..
kilka to może być 4-6 ale nie dziesięć :roll: :lol:
gdzieś jest mój filmik , tylko nie wiem gdzie...może Sławek mi znajdzie..
Szkoda, ze jak bralem to tak nie bylo, lubie czerwone i pomaranczowe metallic :P
Z bialym mogliby tez perle dolozyc.
Biały perłowy jest dostępny w rozszerzonej palecie barw przy zamówieniu na specjalne malowanie.
Z tego co się dowiedziałem od Sprzedawcy, to podstawowym warunkiem by takie malowanie zostało zrealizowane - muszą trafić przynajmniej 2 auta w tym samym kolorze na produkcję, inaczej z produkcją czeka się właśnie aż pojawi się drugi chętny na ten sam kolor, czyli nie wiadomo kiedy i czy w ogóle auto zostanie wyprodukowane.
Skoda O3 5E 2014 1.4TSI DSG Combi od 2014.04 Audi A3 8L 2001 1.9TDI MG5 5D od 2007.04 do 2014.07
Biały perłowy jest dostępny w rozszerzonej palecie barw przy zamówieniu na specjalne malowanie.
Z tego co się dowiedziałem od Sprzedawcy, to podstawowym warunkiem by takie malowanie zostało zrealizowane - muszą trafić przynajmniej 2 auta w tym samym kolorze na produkcję, inaczej z produkcją czeka się właśnie aż pojawi się drugi chętny na ten sam kolor, czyli nie wiadomo kiedy i czy w ogóle auto zostanie wyprodukowane.
O tym wiem, ale takie cos to se moga wsadzic w... Caly urok w tym, by mozna bylo bez proszenia sie.
no jaki problem?? trzeba zamówić dwa w tym samym kolorze :lol:
NOWA TWARZ http://www.wrzuta.pl/obraz/x1NMSALRtR/ Bilstein B4+tarcze ATE PD+klocki ATE - SUPER ZESTAW !!
Wojtisek - bokiem do przodu to jest to !!!!
171 KM ; 402 Nm obr/min Nie sztuką jest zabić muchę przednią szybą, sztuką jest zabić ją boczną...
Jak chcesz sobie zamówić dowolny kolor nadwozia i tapicerki to zmień dealera na BMW lub Mercedesa U nich nie będzie problemu... Za odpowiednią dopłatą oczywiście :szeroki_usmiech
Dzisiaj wyczytałem ze w 2016 ma się pojawc octa rsr bonneville z 300konnym motorem i zmienionym bodykitem, oprócz wlotow powietrza na masce pozostała część ma się nie wiele różnic, zawias rez będzie inny, rsr ma konkurować z golfem R i temu podobnym, ciekawe czy będzie miał 4x4 :?:
OrsonTSI, tej Octavii coś spadło na dach, że ją tak rozpłaszczyło ?? :twisted:
Wygląda to paskudnie !! w przeciwieństwie do tej RSR z poprzedniej strony.
Komentarz