grzesk, jesli Ci halasujaca belka nie przeszkadza to bierz O3, sadze ze silnik da rade i pewnie jeszcze niewiele Ci spali. Tego czego nie bedziesz mial w Active to sobie z czasem zmodzisz. Dobra baza
grzesk, jesli Ci halasujaca belka nie przeszkadza to bierz O3, sadze ze silnik da rade i pewnie jeszcze niewiele Ci spali. Tego czego nie bedziesz mial w Active to sobie z czasem zmodzisz. Dobra baza
Sam kilka postów wyżej narzekałem na tą belkę i zdania nie zmieniam. Jedynie co to mogę się do niej przyzwyczaić i korzystać z pozostałych atutów auta.
grzesk, jak będzie belka przeszkadzała możesz wygłuszyć auto, kupić jakieś ciche opony i będzie ok. Lepiej jeździć O3 niż Rapidem. Inna klasa, materiały, lepszy komfort podróżowania.
Posiadam silnik 1.2TSI 85km więc mogę Ci odpowiedź na pytania, jeśli takowe masz Sam zastanawiałem się nad Rapidem, ale po porównaniu aut oraz ich cen stwierdziłem, że O3 Active + koło zapasowe + srebny metalic spokojnie do moich potrzeby wystarczy i posiada wszystko co trzeba (dokupiłem potem jeszcze chlapacze). Silniczek zdaje egzamin i sprawuje się lepiej niż 1.6 mpi w mojej O1 (szybciej się zbiera, jest cichszy oraz ma b. ładne spalanie). Jechałem na wakacje w 5 osób, bagażnik załadowany na maksa i nie było problemu z mocą, na prostej czy pod górkę.
Dzięki chłopaki to będzie chyba dobra decyzja neoXs pytania będą na pewno ale trochę później bo teraz mam co innego na głowie. Wczoraj urodziła mi się córa
Grzesk, jak kupisz Rapida bede Cie musial zglosic do Tworek na badania.... bierz O3 ;-) - dla spokojnego kierowcy te 1.2 tsi 85 KM starczy. Tyle ze za tydzien jest pazdziernik i bym caly czas czekal na jakies nowe cenniki ze znizkami... w koncu do diabla musza sie pojawic.
ps. w niedziele rekord - w czasie spaceru na gdanskiej starowce - 3 Octavie III (w tym jedna z Czech). Nomen omen pod budynkiem z numerem 108 byly zaparkowane obok siebie O3 i S2... to tak zeby mnie kusic ;-)
ps.2 widzialem tez wczoraj w Gdyni czarna O3 kombi z efektem przyspieszajacej motorowki - czyli tyl bardzo nisko zawieszony (moze mial trupa w bagazniku), oby nie syndrom O2 i siadajacego tylu.
oto jak jeden pan redaktorzyna z Motoru zamieszcza zdjecie i swietny opis zachecajacy potencjalnych nabywców do zakupu O3, porównanie oczywiscie z G7 Variant z wypasionym wnetrzem i duzym wyswietlaczem......
P.S. Wydaje mi sie ze gdyby kilka osob z tego forum redagowało takie gazety w polsce to było by fajnie cos takiego kupowac a tak to znów "KUPA"
Découvrez les montres et bracelets Tissot® pour homme et femme sur notre site officiel | Montres fabriquées en Suisse depuis 1853 | Livraison gratuite. Retour offert. Paiement en 3x sans frais.
OII 1,4 TSI Elegance
KUPIĘ: fotel kierowcy ELEGANCE '09 czarna tapicerka (może być bez poduchy)
Komentarz