grzesk, jesli Ci halasujaca belka nie przeszkadza to bierz O3, sadze ze silnik da rade i pewnie jeszcze niewiele Ci spali. Tego czego nie bedziesz mial w Active to sobie z czasem zmodzisz. Dobra baza
Octavia III i Superb II FL
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez marbabgrzesk, jesli Ci halasujaca belka nie przeszkadza to bierz O3, sadze ze silnik da rade i pewnie jeszcze niewiele Ci spali. Tego czego nie bedziesz mial w Active to sobie z czasem zmodzisz. Dobra baza
Komentarz
-
-
Posiadam silnik 1.2TSI 85km więc mogę Ci odpowiedź na pytania, jeśli takowe masz Sam zastanawiałem się nad Rapidem, ale po porównaniu aut oraz ich cen stwierdziłem, że O3 Active + koło zapasowe + srebny metalic spokojnie do moich potrzeby wystarczy i posiada wszystko co trzeba (dokupiłem potem jeszcze chlapacze). Silniczek zdaje egzamin i sprawuje się lepiej niż 1.6 mpi w mojej O1 (szybciej się zbiera, jest cichszy oraz ma b. ładne spalanie). Jechałem na wakacje w 5 osób, bagażnik załadowany na maksa i nie było problemu z mocą, na prostej czy pod górkę.
Komentarz
-
-
Grzesk, jak kupisz Rapida bede Cie musial zglosic do Tworek na badania.... bierz O3 ;-) - dla spokojnego kierowcy te 1.2 tsi 85 KM starczy. Tyle ze za tydzien jest pazdziernik i bym caly czas czekal na jakies nowe cenniki ze znizkami... w koncu do diabla musza sie pojawic.
ps. w niedziele rekord - w czasie spaceru na gdanskiej starowce - 3 Octavie III (w tym jedna z Czech). Nomen omen pod budynkiem z numerem 108 byly zaparkowane obok siebie O3 i S2... to tak zeby mnie kusic ;-)
ps.2 widzialem tez wczoraj w Gdyni czarna O3 kombi z efektem przyspieszajacej motorowki - czyli tyl bardzo nisko zawieszony (moze mial trupa w bagazniku), oby nie syndrom O2 i siadajacego tylu.
Komentarz
-
-
oto jak jeden pan redaktorzyna z Motoru zamieszcza zdjecie i swietny opis zachecajacy potencjalnych nabywców do zakupu O3, porównanie oczywiscie z G7 Variant z wypasionym wnetrzem i duzym wyswietlaczem......
P.S. Wydaje mi sie ze gdyby kilka osob z tego forum redagowało takie gazety w polsce to było by fajnie cos takiego kupowac a tak to znów "KUPA"Załączone pliki
Komentarz
-
-
marlej108,Zamieszczone przez marlej108Tyle ze za tydzien jest pazdziernik i bym caly czas czekal na jakies nowe cenniki ze znizkami... w koncu do diabla musza sie pojawic.
ps. Patrzyłeś już na sprzedaż we wrześniu? bo gdzieś mi umknął ten temat...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez marlej108Tyle ze za tydzien jest pazdziernik i bym caly czas czekal na jakies nowe cenniki ze znizkami... w koncu do diabla musza sie pojawic.Pozdrawiam
Marcin
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MihauOrsonTSI, masz jakieś zdjęcia z boku tej RSki? Bo chyba ma te większe heble z tego co widze.
eRSowy set 340
tył tak jak kiedyś sprawdzałeś 272
btw
może być jeszcze większy set? coś mi się wydaje, że nie...
G7GTI PP ma 340/310kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Enriquez
ruscy moga...... wersja na polske to łysy Maznas i pulchny Jemielita
najlepsze ze laska chyba czuje sie jak facet bo ma meski model Tissot, mam taki zegarek....... oczywiscie inny kolor
Komentarz
-
Komentarz