Zamieszczone przez marlej108
Octavia III i Superb II FL
Zwiń
X
-
Kurcze nie macie takiego wrażenia, ze to nie to samo co jak sie O2 kupowało? Mówie moje zdanie. Tu można było dość mało problematyczne silniki kupić jak ktoś sie zdecydował na 1,9 czy 1,6....i liczyć ze od nówki to troche się polata w spokoju i tak było.
Ja osobiście nawet jesli 03 będzie śliczna, z dobrych materiałów w środku gdybym miał sie decydować to będzie chyba ciężko bo nieprzekonanie do napędów jakieś jest.
Bo jaki tam wybór.... nowe (stare??) turbobenzyny albo pewnie drogie 2.0 TDi ( jak ona z mocnym TDI by miała kosztować koło setki to wtedy można już coś sobie powybierać wśród obecnego segmentu wyżej)....hmmm może dla spokojnych 1,6 TDI.....? Jaki wybór? Generalnie co nie wybrać to albo drogo może być albo potencjalnie jednak niepokój i problemy.
Bo najlepiej to w ogóle na fora nie wchodzić , niczego nie czytać. Kupować wg gustu i portfela a potem dopiero wchodzić, marudzić i się martwić jak się coś jednak sypnie
Komentarz
-
-
Niestety a moze stety - na potwierdzenie moich slow ze cena Skod powoli robi sie nieco za duza - wyniki sprzedazy za listopad 2012... Skoda wyprzedzona przez... Opla! Ale to pewnie tylko dzieki ich promocji na 100ktores tam urodziny - ledwo im sie udalo a jednak te kilkanascie sztuk wiecej sprzedali. Fakt pozostaje faktem...
Miesiac temu w zakupach prywatnych (nie na firme) Skode wyprzedzila Kia...
Ktos tam w Skodzie powinien pojsc po rozum do glowy jesli chca zwiekszyc sprzedaz w naszym kraju.
Oczywiscie - Skoda trzyma sie mocno - stabilne pierwsze miejsce w ogolnej sprzedazy od 1 - 11 miesiaca 2012 r. O dziwo VW drugie miejsce. Za to Fiat juz ledwo trzyma sie na ostatnim 10 miejscu.
zrodlo: www.samar.pl
Wyniki listopadowe pokazują wyraźnie, że na rynku nowych samochodów osobowych w Polsce mamy do czynienia ze stagnacją. Na niskim, niestety, poziomie. Tę nieciekawą sytuację ożywiła nieco firma Opel. Dzięki agresywnej akcji promocyjnej niemiecki producent został w jedenastym miesiącu roku liderem detronizując Skodę.
obawiam sie ze jesli Skoda przegnie z cenami O3 tak jak przegiela z cenami Rapida to zamiast sprzedawac 900 sztuk rocznie jak O2 - skonczy sie na 88 jak w przypadku Rapida... Ale pozyjemy - zobaczymy. W kazdym razie od dwoch miesiecy Skoda powinna uwzgledniac pewnie niepokojace dla niej symptomy...ze podium lidera nie jest nienaruszalne...
Licze na to, ze O3 mi sie spodoba, bo jesli nie to niestety z produkowanych Skod jedynie Superb wzbudzac bedzie u mnie jeszcze jako takie skromne pozadanie.
W sumie to mogliby dac jednak jakies ceny zaporowe to chociaz nie bedzie mnie kusic... hehe :twisted:
Komentarz
-
-
w znaczku ukazanym nam przez"marleja"
i w tym
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez bzyq_74Alonzo_, :lol: oskubali kuraka :haha:
chociaż...obaczymy.
Tu też widac że chyba....każda kolejna skoda z przodu będzie do siebie łudząco podobna.
Hehe no to już wiemy jaki będzie przedni pas nowego superba...?
Komentarz
-
-
z zewnątrz być może będzie niezła .ale środek :shock: :haha: PASSAT..
[ Dodano: Wto 11 Gru, 12 15:19 ]
ZALETA - ta dziura w kierownicy na dole jest duża , w golfie kiedyś w końcu urwie mi kciuk :diabelski_usmiech
nawet roletki nie widzę na kubkach , tak ubogo jak na nowość ..i czarno..
[ Dodano: Wto 11 Gru, 12 15:21 ]
a te wyświetlacze temp na klimatronku -szałowe.. :szeroki_usmiech
[ Dodano: Wto 11 Gru, 12 15:23 ]
i bardzo subtelno/sportowe plastry miodu na grillu dolnym..
no i wąska sie wydaje..
[ Dodano: Wto 11 Gru, 12 15:26 ]
plus za chromy na szybach , słupki w piano i tylne drzwi o ciekawym kształcieO2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI
Komentarz
-
Komentarz