jest już nawet w cenniku:
Octavia III i Superb II FL
Zwiń
X
-
1,8 tsi+DSG+4x4 i to mnie przekonuje do OIII pomimo iż nie byłem nią zachwycony. Cena kombi eleganca z tym wyposażeniem wyszła mi 113000 zł oczywiście bez dodatków.No i w OIII ten 4x4 to haldex 5 generacji, a pewnie w superbie FL pozostanie 4 generacja. Tak przy okazji ktoś wie czym one się różnią?Ciekawi mnie czy taka opcja pojawi się w w superbie FL, bo jak na razie to pisali o połączeniu DSG z 4x4x jedynie w dieslu 170KM, a mnie diesel nie interesuje. Szkoda że yeti w Niemczech jest w wersji w takiej wersji stare 1,8 tsi(152KM)+DSG+4x4 a u nas takiej nie ma.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez rafik11Tak przy okazji ktoś wie czym one się różnią?
lżejszy, bardziej kompaktowy a co jeszcze to nie wiem
[ Dodano: Pią 05 Kwi, 13 19:59 ]
Zamieszczone przez SeedJesli mialbym do wyboru : 4x4 haldex a porzadne ESP
nawet spięcie na "sztywno" (szperą) jednej osi w codziennym użytkowaniu nie będzie tak wygodne jak "marny" Haldex
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez SeedZamieszczone przez MaicroftNiby malo, ale coraz wiecej osob szuka auta z napede na 4 kolasuperb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0
poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez piramidaZamieszczone przez SeedZamieszczone przez MaicroftNiby malo, ale coraz wiecej osob szuka auta z napede na 4 kola
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ketivvcelowo o to pytałem bo Subaru z automatem to już napęd "dopinany"
Zamieszczone przez ketivvbtw. kup sobie to auto w tej specyfikacji - nie twierdze, że jest złe ale z tym silnikiem nie jedzie a pali dużo
Komentarz
-
-
Następna sprawa to konfiguracja. Wersja Trend to taki "golas" a na dodatek w Subaru nie zamówisz sobie żadnego dodatku - tylko wyższą wersję. A jak chcesz skórzane siedzenia to musisz zamówić wersję "Comfort" za 33900 Euro, czyli za 140 tys. zł, automat droższy o kolejne 2000 Euro, czyli 8300 zł.
ps. coś dziwnie niska ta cena - podstawa w polsce jest za 28900 Euro, w Niemczech jeszcze droższe. Jakoś kiepsko widzę cenę 22692 Euro brutto, to ponad 20% taniej... No i firma - siedziba w Centrum Hadnlowym na IV piętrze...
Komentarz
-
Komentarz