wszystko fajnie, tylko te nieszczesne boczki drzwi :szeroki_usmiech
w Octavii IV maja byc cale plastikowe fotele i zaglowki z tektury... bo skoro uzytkownicy O3 nie zauwazyli tych plastikowych boczkow... to moze i takie novum nie bedzie niektorym wadzic :twisted: hehehe
Na fotach RS wygląda naprawdę dobrze, tak kombinuje cały czas jakie kupić następne auto i chyba już wiem na czym się skończy mimo że RS to ośka :diabelski_usmiech
Na fotach RS wygląda naprawdę dobrze, tak kombinuje cały czas jakie kupić następne auto i chyba już wiem na czym się skończy mimo że RS to ośka :diabelski_usmiech
a nie prościej/taniej będzie zmienić w kombi 4x4 meble, tapicerkę, hample z RS itd niż dokładać Haldex do RS :?:
Black Pearl, Elegance & RS LOOK
@ by Tune-up Gdańsk
TDI VP++ i jeszcze rośnie
Antek
Nowości motoryzacyjne, premiery nowych modeli, galerie, filmy i testy samochodów - Bądź na bieżąco dzięki portalowi motoryzacyjnemu moto.wp.pl
Wyniki podane w ikonce poniżej mogą zawierać również zużycie paliwa przez system niezależnego ogrzewania tzw "Webasto" (bierze paliwo z baku samochodu)
a nie prościej/taniej będzie zmienić w kombi 4x4 meble, tapicerkę, hample z RS itd niż dokładać Haldex do RS :?:
ale to nie jest to :wink: po za tym 4x4 to tylko 1.8tsi a nie 2.0 8)
[ Dodano: Czw 06 Cze, 13 19:07 ]
Zamieszczone przez marbab
piramida, ale seria i tak nie bedzie Ci jechac Klekot juz Cie nie kreci :P
Klekotem już jeżdżę ponad 4 lata i jedynie co można wymodzić to marne okolice 250PS, ileż można, teraz kolej na mocną benzynę :diabelski_usmiech
[ Dodano: Czw 06 Cze, 13 19:08 ]
Zamieszczone przez LUKI
piramida, no co Ty :!:
Weź sobie CHPA będziesz mieć prawie RS6 c6 w plusie w dobrych pieniądzach hehe
piramida, 1.8 od 2.0TSI nie różni się aż tak bardzo możliwościami tuningu. dobry przykład to arturo z PT. mało by Ci było 370KM/430Nm :?: Haldex 5 gen. bardzo sprytnie radzi sobie z rozdziałem momentu. fakt że to nie xdrive, ale to tylko Skoda, więc bez przesady.
Black Pearl, Elegance & RS LOOK
@ by Tune-up Gdańsk
TDI VP++ i jeszcze rośnie
Antek
Komentarz