4tech, oolsztyniak, eeee na razie zachwycam się "nowym" charakterem pracy. Muszę wstać, wyjść z łóżka dojść do kompa i... jestem w pracy :P Nie jest to szczyt moich marzeń, zwłaszcza że oprócz wrzeszczących dzieciaków nic więcej się w domu nie dzieje... Cholera, wakacje idą... i taka dyspozytura by mi na wakacje pasowała, zarządzam z każdego miejsca na ziemi, byle by internet był.
Na razie nie wiem co będę dalej robił, nie przejmuję się tym za bardzo, moja żona będzie mnie do pomocy w sklepie potrzebowała. Może po kilku latach uda mi się dokończyć kat. C
...Koła maja być 4 a cylindrów pięć...
[__][__] == ( () () () ) == [__][__]
r2r, meridomaniak, ciężko mi wyczuć, ale w większości po kierownicach nie było widać że mają już takie przebiegi. Jedynie w tej gazowanej którą od początku do końca jeździł ten sam szofer, tam ewidentnie widać jak chłopak układał ręce na kierownicy.
No i wczoraj o północy zakończyła się nasza działalność, marzyło mi się posiedzieć na bezrobotnym no ale...
Jak już pisałem ten wątek zamykam... jak skończę trasę którą mam na rano przeniosę się do działu RAPID :P Ten którego dziś odebrałem ma (miał) 10062 km. Pyknąłem szybkie 600 km i rano znów ruszam... Pierwsze wrażenia?? Wolę Octavię z przebiegiem 450kkm niż nowego Rapida, ale o tym gdzie indziej
sew1981, o 24.00 moja firma przestala swiadczyc swoje uslugi, czyli stalem sie bezrobotny. O 8.00 zatrudnila mnie inna firma ktora teraz wykonuje uslugi dla miedziowych
Ale o tym z kompa bo zle sie pisze z tel...
Ale polaczki dalej będą kupować na najniższą cenę bo myślą, że niemiaszek płakał jak sprzedawał...
Przecież to było salonowe z "potwierdzonym" przebiegiem ponieważ serwis zakończył się w ASO na ok. 150tys.km, a pozostałe pół roku czy jeden rok po za ASO do ponad 400tys.km :diabelski_usmiech więc nie wiem o jakich niemiaszkach piszesz :P
lockin napisał/a:
Ale polaczki dalej będą kupować na najniższą cenę bo myślą, że niemiaszek płakał jak sprzedawał...
Przecież to było salonowe z "potwierdzonym" przebiegiem ponieważ serwis zakończył się w ASO na ok. 150tys.km, a pozostałe pół roku czy jeden rok po za ASO do ponad 400tys.km :diabelski_usmiech więc nie wiem o jakich niemiaszkach piszesz :P
dzisiaj w nocy u rodzinki na wsi - młody (syn szwagra) woził imprezowiczów, bo jest mało pijący. Powoził ich: C 5 kombi i Audi A 4 130 KM. Ten Adik sprowadzony z Niemcowni miał na błotniku nalepkę "Niemiec pod kocem trzymał" :szeroki_usmiech
Komentarz