Irek a te gazie jak chodzą ?
Relacja z zajeżdzania Skody Octavii
Zwiń
X
-
bishop, powiem szczerze, dawno nie widzialem ich na bazie, wiec nie znam ani przebiegu ani obecnych defektow. Wczoraj wieczorem wyprzedzalem go na trasie, ale tam jezdzi jakis nowy BUC ( tzn z miesiac już pracuje) i gdyby blysnal mi dlugimi na moje pozdrowionka to zadzwonil bym do niego i podpytal, ale glupi qtass poraz drugi mnie olal, wiec niech dalej turla się po autostradzie i stwarza niebezpieczenstwo swoja zawrotna predkoscia ciezarowki z kagancem. Obiecuje podpatrzec i zapytac co u nich jak bedzie Krzysiu w aucie. Ale to co tam... Z reszta napisze do Ciebie na priv bo to co chcę powiedziec nie że wzgledu na etyke nie miesci się w forum publicznym
Dziś zmiana zakonczona z wynikiem 755, na zegarach 134295km czyli niedlugo kolejny przeglad, niecierpliwie czekam na 210kkm wtedy bedzie pierwszy powazny wydatek, rozrzad Sam jestem ciekaw ile to pochlonie funduszy Niestety na szczescie wlasnie zaczynamy wolne wiec chwile sobie w trojke odsapniemy...Koła maja być 4 a cylindrów pięć...
[__][__] == ( () () () ) == [__][__]
Komentarz
-
-
ja zmienialem teraz rozrzad (auto mialo 105tys) mechanicy powiedzieli ze pasek byl w idealnymstanie , dodali ze te paskisa wzmacniane a wiec i wytrzymuja duzo wiecej pompe wody tez wimienilem
[ Dodano: Sob 30 Mar, 13 20:33 ]
IrekLubinPL, a wydatek przeglad z wymiana rozrządu, pompy filtrow, ( jak to na przegladzie wynioslo mnie 1700 cena jest pewnie zalezna od tego co jest wymieniane , jaki olej i tak dalej
Komentarz
-
-
1.4-16v Michał, czyli na pewno widziałeś "nasze: polmiedziowskie składy jak kiedyś będą zamawiali podmianę na Twojej stacji zapytaj jakie auto po nich jedzie, 223 to ja te przysłowiowe 5 min zawsze znajdę na chwilę pogaduchy
likoss, zobaczymy jakie będą u mnie koszty, na razie w aucie jest prawie ~136kkm
Wczoraj byłem w Dąbrowie Górniczej, i powiem Wam że tylu rozbitków po drodze to ja już dawno nie widziałem, rozbijali się za mną i przede mną, leżeli w rowach i poza autostradą. Najbardziej rozbroił mnie kierowca Peugeota 406 który na tył założył letnie gumy, ułańska fantazja, 90km/h na lodo śniegu. wyprzedziłem go i odjechałem może ze 100 m, a facet zatańczył oberka ale na jego szczęście w nic nie wyrżnął. Zawsze w takich sytuacjach włącza mi się film, a co by było gdyby... zatańczył akurat jak ja go wyprzedzałem :/...Koła maja być 4 a cylindrów pięć...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez IrekLubinPLWczoraj byłem w Dąbrowie Górniczej, i powiem Wam że tylu rozbitków po drodze to ja już dawno nie widziałem, rozbijali się za mną i przede mną, leżeli w rowach i poza autostradą. Najbardziej rozbroił mnie kierowca Peugeota 406 który na tył założył letnie gumy, ułańska fantazja, 90km/h na lodo śniegu. wyprzedziłem go i odjechałem może ze 100 m, a facet zatańczył oberka ale na jego szczęście w nic nie wyrżnął. Zawsze w takich sytuacjach włącza mi się film, a co by było gdyby... zatańczył akurat jak ja go wyprzedzałem :/
i mogło by być różnie02.02 2013r było, minęło ...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez IrekLubinPL[b]
Wczoraj byłem w Dąbrowie Górniczej, i powiem Wam że tylu rozbitków po drodze to ja już dawno nie widziałem, rozbijali się za mną i przede mną, leżeli w rowach i poza autostradą. Najbardziej rozbroił mnie kierowca Peugeota 406 który na tył założył letnie gumy, ułańska fantazja, 90km/h na lodo śniegu. wyprzedziłem go i odjechałem może ze 100 m, a facet zatańczył oberka ale na jego szczęście w nic nie wyrżnął. Zawsze w takich sytuacjach włącza mi się film, a co by było gdyby... zatańczył akurat jak ja go wyprzedzałem :/
Zaskoczyła nas ta zima w Wielkanoc, co Panowie ?
Ludzie gumy pozmieniali a tu klops, prawie pół metra śniegu;D
Komentarz
-
-
kamvip, no miałem parę przednich poślizgów, ale bez zbędnych emocji i wszytko pod kontrolą, jakoś dałem radę bez szwanku. U mnie nie ma tyle śniegu co w innych rejonach. Co do opon w prywacie wymieniłem na lato jak były te 2-3 dni ciepłe bo chciałem zobaczyć jak na nowym felunku będzie wyglądać, i tak jej zostało a że od stycznia zrobiłem nią nie wiem ze 150 km to wcale mi to nie przeszkadza.
Mickul, DGT, Dąbrowa towarowa tak? ulica Zakawie. Wtedy byłem na Dąbrowa Wschód, ulica chyba Rudna lub coś w podobie
1.4-16v Michał, no mam nadzieję że chociaż na torach spotkam OCPka Oczywiście kawkę chętnie Jak się moi zjawią zapytaj kto jedzie, jak mówiłem wcześniej 223 to ja lub mój Adam
Skodzinka dziś wykręciła 137kkm bez awaryjnej, pełnej frajdy, czasem męczącej ale zawsze przyjemnej jazdy....Koła maja być 4 a cylindrów pięć...
Komentarz
-
-
IrekLubinPL, witaj czy Wasze auta sa jakoś oklejone? Można Was rozpoznać po trasie? Wybieram się w najbliższym czasie nad morze może sie gdzieś spotkamy po trasie
Mariusz
Spoty Tarnowskie
Mam do sprzedania wyłącznik zespolony Octavia II po lifcie 5KO 953 507AS osłone poduszki kierownicy i tunel środkowy
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez IrekLubinPLWczoraj Rybnik, a dziś do Szczecina... a km lecą, jak oddawałem Adamowi autko było 138324, ja mam dziś do zrobienia ~840 km, znowu
To Irku nie lubisz jeździć w zimę ? 840km to sporo, fotel w tej octavii musi być wygodny skoro tyle wytrzymujesz i nie narzekasz.
Szerokości życzymy
Komentarz
-
-
Kamvip nie chodzi o to czy lubie zime, bo mi to nie przeszkadza, ale inni kierowcy km nie moga zlapac a ja nabijam licznik Co do fotela, nie jest zły. Mozna by poprawic podparcie dla lewej reki, no i ster gdyby byl wygodniejszy było by git.
Prezes52 nasze auta maja na drzwiach " Przewozy na lotniska" z dwoma nr kom a z przodu na masce "malownicza" czcionka "ACH". Numery DL 80xxx. Sprobuje wkleic foto mojej....Koła maja być 4 a cylindrów pięć...
Komentarz
-
-
Wróciłem, troszkę się przeliczyłem i dzionek zakończyłem z +951 km. W Oktawce wyskoczyło 139872km. Jeszcze dwa dni i znów wolne Zobaczę po weekendzie jak z jazdą i trzeba się na serwis umówić. Odnoszę wrażenie że kończą nam się klocki, niby na ostatnim serwisie stwierdzono że jeszcze są ok, ale już słychać buczenie jak dłużej hamuje. Orientuje się ktoś jaka jest żywotność klocków?...Koła maja być 4 a cylindrów pięć...
Komentarz
-
-
IrekLubinPL, powinieneś jeszcze pomyśleć o CB radiu przy takich przelotach a i można by było pogadać po drodze przy spotkaniu
Mariusz
Spoty Tarnowskie
Mam do sprzedania wyłącznik zespolony Octavia II po lifcie 5KO 953 507AS osłone poduszki kierownicy i tunel środkowy
Komentarz
-
Komentarz