Pawelix, fajne autko 
Bonthyc, ja tylnej wycieraczki nie brałem i nie narzekam. Polegam na czujnikach cofania

Bonthyc, ja tylnej wycieraczki nie brałem i nie narzekam. Polegam na czujnikach cofania
: , wersja wyposażenia nieznana, ale odpasiona w: nawigację , skóry, klima dwustrefowa, grzane stołki, komputer, ksenony, skórzaną kierę i gałkę, dobre audio z BT, tempomat, sterowanie z kierownicy, samościemniające się lusterko, czujnik zmierzchu, czujniki parkowania. Czujnika deszczu nie było. Co mnie zdumiało najbardziej - nie było ASR! Akurat był śnieg na ulicach, więc dobrze sprawdziłem. Czy był ESP nie wiem, auto z maja 2012 (pierwsza rejestracja)!
, cieszyłem się jak dziecko na zabawki których nie mam, no i na automat. U siebie mam tylko: elektr szyby przód, manualna klima, bez komputera, więc sami rozumiecie radość z polatania wypasem przez tydzień.
(Octavia - 7 do 7,2 litra - dla porównania).
Za mała odległość do oparcia, dzieci kopały non-stop w fotele. Tutaj auto kompletnie nie rodzinne, fajne dla singla / pary co jedzie na narty (kombi, bagażnik na rzeczy, relingi), ale nie dla młodych rodziców. Absolutna porażka na tym polu. Kieszenie na drzwiach przednich w zasadzie nieużywalne (na śrubokręt chyba), za to 2 schowki między fotelami, z czego jeden jest miejscem na kubki.
Auto ogólnie jak dla mnie jest super, prowadzi się fajnie, O2 nigdy nie jeździłem więc porównania nie mam. To może tyle w kwestii Volva ode mnie, gdyby ktoś miał jeszcze jakieś pytania postaram się odpowiedzieć
Ogólnie autko fajne(najbardziej z zewnątrz) myslę, że będzie wolno się starzeć tak jak OII przed liftem :twisted: pozdr.
Komentarz