Na pasku było ruville made in uk. Kupowałem u siebie na wiosce w sklepie.
Uwazajcie na ksiezy w Superbach...
Zwiń
X
-
Uwazajcie na ksiezy w Superbach...
Nie ma to jak skromy kaplan... w Skodzie Superb, na dodatek pirat drogowy... i pijak za kolkiem.
-
-
marlej108, ale o co chodzi?
nie lubisz księży? :wink:
bo akurat tego kapłana wierni w jego miejscowości uczcili i baaardzo go 'cenili' :roll:przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez marlej108Nie ma to jak skromy kaplan... w Skodzie Superb, na dodatek pirat drogowy... i pijak za kolkiem.
"nie sądzie a nie będziecie sądzeni"
(Ew. św. Łukasza 6:37)
Zamieszczone przez damian1975sami jakoś nie potrafią świecić przykładem i skromnością
"Kto z was jest bez grzechu, niech pierwszy rzuci kamień."
(Ew. św. Jana 8:7)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez JanuszSzsam popełnił samobójstwoprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
u mnie w okolicy księża jeżdżą Audi A6. W najbliższej parafii ma ten model z skromnym silnikiem 3,2... lol...
U mojego najlepszego przyjaciela wymieniają opony i na pytanie jakim cudem nie wykleli jeszcze księdza z parafii odpowiedział, że sztuka w tym żeby mocherom mówić że to ten sam od 15 lat. A zasada taka: co 2 lata na parafię na kredyt w tym samym jedynym słusznym czarnym kolorze z tym samym silnikiem i tą samą czarną skórą. Jak jakaś babka pyta czyprzypadkiem to nie nowy to mówi: JAKI NOWY?! ZAWSZE MIAŁEM TO CZARNE AUDI! NIEZAWODNE I NIE WYDAJE PARAFIALNYCH PIENIĘDZY NA SERWIS!O3 Combi 1,4 TSI 140KM Elegance
Błękit RACE
Beżowa Alcantara
Columbus
Webasto
Komentarz
-
-
Kościół sam podcina gałąź, na której siedzi. Czują się ponad prawem, chleją, jeżdżą na dziwki (to jeszcze jest ok, gorzej jak są pedofilami). Oczywiście nie wszyscy.
Natura,czy też Bóg tak nas "skonstruowała", że facet chce kobiety, jak siedzą w męskich seminariach parę lat, to śruba puszcza. Ksiądz powinien mieć żonę i tyle.
A wałki KK np w 45 roku-na Watykańskich papierach gro hitlerowców wyjechało do ameryki południowej, afery z bankiem watykańskim, afery z komisią majątkową, brak lustracji księży... Można by wymieniać.
A czym były wyprawy krzyżowe? "albo przyjmujesz naszą wiarę, albo łeb ci ucinamy".
Smutne to wszystko
P.S. A co z tym biskupem, co parę miechów temu w Wawie przywalił w latarnię, mając ponad 2 promile?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Lashlo(...)
P.S. A co z tym biskupem, co parę miechów temu w Wawie przywalił w latarnię, mając ponad 2 promile?
Został skazany na odpracowanie 200 godzin społecznie (SPOŁECZNIE, rozumiesz, czyli nie za pieniądze !!!).
No i jeszcze został dodatkowo ukarany - wraz z nowym samochodem dostał kierowcę.
Niestety, przyjemność prowadzenia samochodu została mu odebrana. Wraz z prawem jazdy.
Zresztą, laseczki na ulicy można wyrywać również na motocykl.
http://www.trojmiasto.pl/wiadomosci/Zakonnik-z-Gdanska-z-zarzutem-wykorzystania-19-latki-n70963.html19-letnia kobieta piła piwo z poznanym chwilę wcześniej na ulicy mężczyzną, a następnie poszła z nim do hotelu w centrum Gdańska. Tam zapadła w głęboki sen, podczas którego miała zostać wykorzystana seksualnie.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez LashloP.S. A co z tym biskupem, co parę miechów temu w Wawie przywalił w latarnię, mając ponad 2 promile?
Zamieszczone przez BigPasuje mi to do parafi na os. Nałkowskich. Czy się nie mylęO3 Combi 1,4 TSI 140KM Elegance
Błękit RACE
Beżowa Alcantara
Columbus
Webasto
Komentarz
-
Komentarz