Przy kupnie auta dają. Lepiej od razu wywalić tą część o wypadku - jakoś średnio to widzę.
Fajna forma, ale po co to komu, nie wiem. Ważne, że oprócz tego dają jakieś kamizelki, skrobaczki, breloczki i oczywiście litra łiskacza na start
Przy kupnie auta dają. Lepiej od razu wywalić tą część o wypadku - jakoś średnio to widzę.
Fajna forma, ale po co to komu, nie wiem. Ważne, że oprócz tego dają jakieś kamizelki, skrobaczki, breloczki i oczywiście litra łiskacza na start
Nie narzekaj i ciesz się, że Skoda o Tobie pamięta. Ja od "wielkiego" Volkswagena przez dwa lata dostałem wielkie NIC. Od Skody pomimo, że jej już nie mam dostaję jakieś upominki. Ojciec z KIA także dostaje choćby kartkę na nowy rok.
Ostatnio znowu dostałem przypomnienie o ofercie lojalnościowej i rabacie. Ale rabat taki, że...... W porównaniu do tego jaki dostałem na O III i teraz na Citigo to żenada.
Przy kupnie, smyczki salonu, breloczki salonu i Skody, Twój przewodnik, siatki materiałowe na zakupy z logo salonu, nóż do cięcia pasów Skody, długopis Skody i zapachy do zawieszenia z logo Skody i salonu. Połowa gadżetów to w moim przypadku gest salonu.
No i do mnie dotarł prezent. Nie poddaję analizie tych prezentów pod kątem ekonomicznym, doceniam jakikolwiek gest ze strony Skody, czego nie doświadczyłem przy zakupie nowego Fiata, czy VW. Świeczkę odpalę, jak pojawi się cennik Octavii III FL
Dokładnie tak. Mogą być drobiazgi, ale cieszą (smycz przy kluczach, breloczek przy kluczach, siatka na zakupy itp.). Nie musi to być wiele warte. Wiele wart musi być rabat przy kupnie samochodu!!!
Komentarz