:shock: to jakie spalanie Ci pokazał? 3.8?
Gdyby człowiek się przejmował takimi bzdetami trzeba by założyć płaszcz tyłem na przód i oddać się do specjalnej placówki :P

). Bo chyba nawet nie bierze się to z faktu mało "prestiżowej" marki, no bo taki Hyundai czy Kia chyba bardziej prestiżowe nie są, a jakoś mniej po nich jeżdżą. Wielu też kojarzy Skodę z siermiężnymi autkami z czasów komuny, ale z drugiej strony, z żadnym "demoludzie" wtedy lepsze nie powstawały. Spotkałem też opinię, że Skoda to VW dla ubogich "kupią sobie Skodę i wydaje im się, że mają VW". Ja nie mam tego problemu. Za porównywalną kwotę mogłem kupić Golfa Varianta, ale nie kupiłem bo był w tamtym momencie wyjątkowo paskudnym autem, Skoda była zwyczajnie ładniejsza. Wiele też niestety wynika z naszych polskich kompleksów, niektórzy leczą je za pomocą znaczka na masce auta, nawet, jeśli to auto na 15 lat, to cztery pierścienie na klapie lepiej przedłużają fiuta, niż zielona kura
No bo mają "zachodni" samochód. Wiele osób powiela opinie, choć Skodą nigdy nie jechali. Już paru moich znajomych po przejechaniu się ze mną mówiło - ty, ta skodzina całkiem fajnie wykończona, i kopa ma niezłego 

Komentarz