Dzisiaj dzwonilem z pytaniem odnosnie mojego TDi - 1200 zł.
Chip u Aligatora - opinie
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
-
Big nie masz się czegoś obawiać. Od czasu wirusa przejechałem 45 kkm i żadnych problemów. Auto przed wirusem miało przelatane 187 kkm.
Wzrost mocy 20KM i 52 Nm momentu.
Komentarz
-
Te wyniki to z DPFem? Niezla seria po 187kkm jestem ciekaw ile by u mnie było.Zamieszczone przez gradekBig nie masz się czegoś obawiać. Od czasu wirusa przejechałem 45 kkm i żadnych problemów. Auto przed wirusem miało przelatane 187 kkm.
Wzrost mocy 20KM i 52 Nm momentu.
Komentarz
-
Komentarz
-
No i co z tym cipem? Silnik wybuchł czy wyszło czysta kuniuffff? :P
Komentarz
-
Chyba dość sporo jak za AXRa, czy tak mi się tylko wydaje? :roll:Zamieszczone przez yunior81Dzisiaj dzwonilem z pytaniem odnosnie mojego TDi - 1200 zł.
Komentarz
-
-
-
W serii masz pewnie ze 180ps więc i tak jestZamieszczone przez Bigzrezygnowałem.
Cała Polska woła z nami wyp...dalać z uchodźcami.
Komentarz
-
-
Aż tak dużego bonusu to pewnie nie ma, nawet jak mu fabryka da +15KM to wyjdzie tylko 165KM. To i tak nieźle :PMarek
Komentarz
-
Komentarz
-
"Lokalny", rzekomo polecany tuner z podlasia powiedział mi że AXRy to koszt ~700zł, tak więc widzę rozrzut cenowy jest niezły... :wink:Zamieszczone przez yunior81PieTrzaK, nie wiem jeszcze nie robiłem....
U Goduli powiedzieli mi 1500 zł.
Komentarz
-
Zrezygnowałem, bo szczerze mówiąc trochę boję się o samochód. Nie tylko o sam silnik jao taki, ale o inne podzespoły np. sprzęgło, dwumasę, rózne czujniki itp.
Jak narazie w czwartek jadę na hamownię, aby zobaczyć ile tak naprawdę mam KM i Nm w moim SII.Czarny Elegance
Komentarz
-
Big,
ad:
superb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0
poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0
Komentarz
-
które różne czujniki są takie zagrożone wirusem :?:Zamieszczone przez Bigrózne czujnik
1
Nie boisz się, że w czasie hamowania zepsują się jakieś "różne czujniki" ?Zamieszczone przez BigJak narazie w czwartek jadę na hamownię,
Komentarz
-
Komentarz
-
Myślę, że samochód byłby wdzięczny, gdybyś mu podarował chipaZamieszczone przez Bigtrochę boję się o samochód
Jeśli chcesz, to mogę być Twoim testerem - chipujemy moją furę za Twoją kasę i jeśli przez pół roku coś padnie z tego powodu, to oddaje Ci kasę :P
Komentarz
-
Ponieważ wątek odbiegł od tematu, a nie ma sensu nikgo uszczęśliwiać na siłę to zamykam :szeroki_usmiech
Komentarz

Komentarz