u mnie pare szt było i wcale nie zaczynałem od 126P :P
- Opel Kadet 1.8 S
- Fiat 125 P - 1970 rok produkcji - jak na takiego dziadka mega latał bokami
- Mercedes W123 " Beczka " - 2.8 Benz + Gaz
- Mercedes w123 - 240D - niezniszczaly - jak robiłem remont silnika to znajomy okreslil jego przebieg na min 1 200 000 tys km
- Fiat 126P
- Fiat CC Sporting + pozniejsze zmiany ktore zaowowcowaly wynikiem ponad 90KM :twisted:
- Opel Omega " C " V6
- Jako auto do zadan specjalnych ( latanie bokami ) trafil sie 126p w stanie BDB od ojca kolegi wiec wziołem -dałduzo radosci przez zime
- Subaru Outback H6
- VW Golf 3 - jezdziłem jako zastepczy w oczekiwaniu na odebranie auta ( auto zony ) - mile wspominam to auto - 2 lata esploatacji bez jakiej kolwiej awarji
- Skoda Fabia RS
- VW T5 Multivan
- Opel Kadet 1.8 S
- Fiat 125 P - 1970 rok produkcji - jak na takiego dziadka mega latał bokami
- Mercedes W123 " Beczka " - 2.8 Benz + Gaz
- Mercedes w123 - 240D - niezniszczaly - jak robiłem remont silnika to znajomy okreslil jego przebieg na min 1 200 000 tys km
- Fiat 126P
- Fiat CC Sporting + pozniejsze zmiany ktore zaowowcowaly wynikiem ponad 90KM :twisted:
- Opel Omega " C " V6
- Jako auto do zadan specjalnych ( latanie bokami ) trafil sie 126p w stanie BDB od ojca kolegi wiec wziołem -dałduzo radosci przez zime
- Subaru Outback H6
- VW Golf 3 - jezdziłem jako zastepczy w oczekiwaniu na odebranie auta ( auto zony ) - mile wspominam to auto - 2 lata esploatacji bez jakiej kolwiej awarji
- Skoda Fabia RS
- VW T5 Multivan
Komentarz