[Inne] Pytanko o cb radio

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • wirtualnyraf
    Classic
    • 2009
    • 20

A nie jest ździebko lżejsza ta FL?
  • Devil
    Drive
    • 2008
    • 61

zna ktos model hi tcb 880 ?? bo moge kupic u siebie i sie zastanawiam, jeszcze mam pytanko orientuje sie jakie w miare dobre cb zmiesci sie w miejsce popielniczki ? bo z tego co wiem kilka osob z forum mialo takie cos.

Komentarz

• shado
      RS
      S_OCP Member
      • 2007
      • 5315
      • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

Devil, ja mam dwa. Jedno wydaje mi się lepsze, a drugie wydaje się zbyt czułe i ściąga dużo szumów i śmieci (nawet je raz już wymieniałem). Używam w OII więc nie wiem czy się zmieści w popielniczce OI.
      BIURO RACHUNKOWE WIELICZKA KSIĘGOWOŚĆ WIELICZKA

SPRZEDAM OII 1.9TDI Elegance 2007

Komentarz

• Devil
        Drive
        • 2008
        • 61

kupowal bym nowe wiec gwarancja by byla, ogolnie to dobre radio czy poszukac czegos innego ? no i czy wejdzie do octy 1 :roll:

Komentarz

• shado
          RS
          S_OCP Member
          • 2007
          • 5315
          • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

Devil, tak jak mówię mam mieszane uczucia. Po zakupie pierwszego powiedziałbym, że dobre, po zakupie drugiego takiego samego (ale różnią się dystrybutorami i ceną) mam mieszane uczucia.
          BIURO RACHUNKOWE WIELICZKA KSIĘGOWOŚĆ WIELICZKA

SPRZEDAM OII 1.9TDI Elegance 2007

Komentarz

• alfee
            RS
            S_OCP Member
            • 2007
            • 2583

Devil, Nie znam tego radia, ale sam używam Unidena 520. I jest niezły jak na tęklasę. Natomiast co do pchania radia w popielniczkę, to Unidenki i Presidenty mają idealne wymiary pasujące do popielniczki. Każde inne będzie trudno upchać. A już na pewno nie może być szersze od Unidena/Presidenta.
            Alfee
            Ford Mondeo MKIII kombi Duratec HE 1.8 16V + LPG
            Kawasaki ER5 :-)

Komentarz

• magart
              Ambiente
              • 2008
              • 146

Ja mam presidenta Johnny II.
              Z tym idealnym wymiarem to przesada, ale można spoko zmieścić. Podstawa to wtyczka antenowa kątowa, wtedy jest pod wymiar, przy normalnej wtyczce trzeba wgniatać żeby weszło. No i oczywiście trzeba dziurkę wyciąć w kieszeni. Troszkę ciszej jest bo głośnik od spodu ale wystarcza.

Tak na marginesie, polecam funkcję ASC w presidencie, rewelacja, opcja ta automatycznie obcina sygnał zaszumiony, puszczając sygnał tylko gdy ktoś nadaje w miarę wyraźnie.
              Jeden warunek, musi być to ASC wyregulowane w serwisie presidenta w Polsce (np w częstochowie stradom) bo inaczej nie działa zbyt dobrze. Koszt to 15zł, chyba że radio na gwarancji - wtedy za darmo.
              a jednak GOLF...

www.magaczewski.pl

Komentarz

Pracuję...