Rany co to się będzie działo w środku skuderi to będzie masakra ziutsane
Moja instalka cz.2
Zwiń
X
-
zwrotnice wstepnie zrobione teraz tylko mala kosmetyka ogolnie sie bardzo poprawilo a co do suba tak jak napisal nexus ten glosnik moze i nie przypomina normalnego glosnika ale gra no i wlasnie fenomenem jest to ze zagra w BR i Klozecie niewiele glosnikow to potrafi bez tzw. GUMY
P.S. Planexa na bagaznik juz mam tylko musze jeszcze sobie na spokojnie wszystko przekalkulowac no i zabrac sie do roboty Nurtuje mnie kilka aspektow odnosnie zamocowania suba oraz samej budowy boczka ale na pewno cos wymysle wkoncu moja skodzina to wieczne pole bitwy
A nie lepiej aktywnie?
Troszku nowych fotek zabudowa sie tworzy powoli
znalazlo sie miejsce na zwroteczki oczywiscie zwrotki w fazie testowej
znajdzie sie i miejsce na gasnice
Subwoofer jednak zagra w bass refleksie (tak jednak wynika z obliczen najbardziej optymalnie) obudowa powinna sie pojawic w bagazniku w przyszlym tyg narazie mostek z a4 musi starczycRadio: C90r+XDP210EQ
Kable:Opt,Skyline,50 mm
Wzm:XES M1+FP 1.800
Glosniki: SUPREMO,CDM54,SQ6,Aliante
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Skodio_Zamieszczone przez Nexus6zurcio, to do niedawna jeden z najlepszych subwooferów dostępnych na rynku
ciekawe ile takie cudo kosztuje?
Zamieszczone przez oolsztyniakDla pasazerow z tylu masaz murowanyRadio: C90r+XDP210EQ
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ziutsanenie takie bylo poczatkowe zalozenie jakbym chcial LUP LUP LUP to na pewno nie mialbym takich klockow jakie mam tylko klocki bardziej nadajace sie do lupaniaByła O2 RS 190 km / 436 Nm
Jest Superb 2FL 201 km / 436 Nm
Komentarz
-
-
Adam jeszcze bedzie okazja posluchac moze Ci sie spodoba a moze nie, na pewno jest jakas tam poprawa wzgledem tego co bylo ...
P.S. Juz niebawem nowe zdjecia bagaznika i subika ...
do poprawki drzwi (ciegno zaczelo dzwonic) ale to na wiosne ... juz wiem jak przeciwdzialacRadio: C90r+XDP210EQ
Komentarz
-
-
tak ma rmski cale 350 niby ale ponoc lubi wiecej troszke mysle nad mostkiem ze stega k202 bo zacny piec ...
No i znalazl swoje miejsce w skrzynce z mdf dzieki Michalowi z Redy
frezik
BR
Potezne gniazda zlacza :shock:
Ogolnie
W bagazniku :diabelski_usmiech
Wstepnie posluchalem i jest ciekawieRadio: C90r+XDP210EQ
Komentarz
-