Zamieszczone przez misiek^wro
System DVD w Octavi 01
Zwiń
X
-
System DVD w Octavi 01
Tagi: Brak
-
-
System DVD w Octavi 01
Witam - zanim szanowni koledzy wylejecie na mnie wiadro pomyj a następnie uśmiejecie się jak pszczoły - przeczytajcie. Proszę o opinie lub wskazówki odnośnie wyboru sprzętu i sposobu montażu systemu dvd (w samochodzie osobowym) do użytku dla osób siedzących na tylnej kanapie. Ze względów zawodowych czeka mnie niejedna długa podróż (kilkanaście godzin) z kilkuletnikm dzieckiem w roli pasażera - więc pomyślałem, że taki system zajmie jego uwagę w podróży a mi zaoszczędzi dużo nerwów. Myślałem o dvd "tymczasowo" montowanym na zagłówku co o tym rowiązaniu sądzicie? Boję się systemu montowanego na stałe bo to wymaga strzeżonego parkingu na przyszłość - a może się mylę i są rozwiązania umożliwiające demontaż?
Bardzo proszę o wskazówki osób pozostających w temacie - dla mnie to zupełne nowum i nie bardzo się w tym wszystkim łapię. Chętnie przeczytam uwagi szczęśliwych posiadaczy takich rowiązań. Ewentualne podpowiedzi co do wyboru sprzętu mile widziane.
Pzdr.Wtryski AHY + trochę powietrza = 155KM 305NM
reszta bez zmian
-
-
desmo
Załóż sobie dwa osobne monitory z DVD w zagłówki i każdy będzie miał swój monitorek jak i dzwięk ze słuchawek.
Komentarz
-
Zamieszczone przez desmoZałóż sobie dwa osobne monitory z DVD w zagłówki i każdy będzie miał swój monitorek jak i dzwięk ze słuchawek.Była O1 130/280 powered by turbodiesel.pl
Była O2 143/305 powered by turbodiesel.pl
Jest O1 1.6 BFQ
Komentarz
-
-
Znajomy kupił dla dzieciaków monitorki LCD montowane na pałąkach od zagłówków (tak jak wieszak) i dają radę. Idealne do szybkiego monrażu i demontażu.Jest: VW Passat B6 04.2010 2.0 TDI CR CBBB (170KM/350Nm) http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=88468;
a do zadań miejskich: VW Lupo 1.4 AUD MY2004 (60KM/116Nm seria)
Była: O1 L&K kombi 1.9 TDI AHF 2001/2002 (160KM/356Nm by ECU Project)
O2 kombi 4x4 1.9 TDI BXE 2006 (147KM/345Nm by ECU Project)
Komentarz
-
-
desmo
Zamieszczone przez ZiomalI przykryć je pokrowcem na zagłówek w czasie gdy nie używamy go i kto pomyśli że coś tam jest
Komentarz
-
adaś, może i idealne do szybkiego montażu, ale:
- uchwyt już nie jest taki szybki do demontażu i wisi na zagłówku,
- jak pasażer z tyłu nie zapnie pasów, to przy gwałtownym hamowaniu będzie musiał szukać dobrego chirurga do odtworzenia twarzy.
Mam odtwarzacz SONY i po przemyśleniu zdecydowałem się zamontować uchwyt na stałe miedzy fotelami przednimi - Jumbo Box oII
Komentarz
-
-
Podziękowanie - dla osób piszących na temat. 8)
Chyba też zdecyduję się na tzw. tymczasowe monitorki - zastanawiam się nad doborem producenta zarówno monitorów jak i odtwarzaczy dvd. Jeśli macie doświadczenie w temacie to proszę podzielcie się opiniamii.
Pzdr.Wtryski AHY + trochę powietrza = 155KM 305NM
reszta bez zmian
Komentarz
-
Komentarz