System DVD w Octavi 01

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • largofpns
    Classic
    • 2008
    • 16

System DVD w Octavi 01

Zamieszczone przez misiek^wro
    Motgum, Motgum i jeszcze raz Motgum.

Jakosc za dobra cene. Kazdemu polecam.
    Proszę Cię. Kupiełem takie płaskie do O2. Gówno jakich mało. Mażą, głośno chodzą, nie zbierają wody. Generalnie chyba założę oryginalne które mają 1,5 roku bo było znacznie lepiej. Na dowód tego wczoraj ASO chciało mi je wymienić na przeglądzie bo mażą. Wiem, że to żaden argument bo ASO wymienić to by chciało wszystko, ale na pewno nie jest to dobry produkt.
  • jackinblack
    Classic
    • 2007
    • 8

System DVD w Octavi 01

Witam - zanim szanowni koledzy wylejecie na mnie wiadro pomyj a następnie uśmiejecie się jak pszczoły - przeczytajcie. Proszę o opinie lub wskazówki odnośnie wyboru sprzętu i sposobu montażu systemu dvd (w samochodzie osobowym) do użytku dla osób siedzących na tylnej kanapie. Ze względów zawodowych czeka mnie niejedna długa podróż (kilkanaście godzin) z kilkuletnikm dzieckiem w roli pasażera - więc pomyślałem, że taki system zajmie jego uwagę w podróży a mi zaoszczędzi dużo nerwów. Myślałem o dvd "tymczasowo" montowanym na zagłówku co o tym rowiązaniu sądzicie? Boję się systemu montowanego na stałe bo to wymaga strzeżonego parkingu na przyszłość - a może się mylę i są rozwiązania umożliwiające demontaż?
    Bardzo proszę o wskazówki osób pozostających w temacie - dla mnie to zupełne nowum i nie bardzo się w tym wszystkim łapię. Chętnie przeczytam uwagi szczęśliwych posiadaczy takich rowiązań. Ewentualne podpowiedzi co do wyboru sprzętu mile widziane.
    Pzdr.
    Wtryski AHY + trochę powietrza = 155KM 305NM
    reszta bez zmian

Komentarz

Załóż sobie dwa osobne monitory z DVD w zagłówki i każdy będzie miał swój monitorek jak i dzwięk ze słuchawek.

Komentarz

• Ziomal
        RS
        S_OCP Member
        • 2005
        • 5841
        • Octavia I (1U2)
        • BFQ 1.6 MPI 102 KM

Zamieszczone przez desmo
        Załóż sobie dwa osobne monitory z DVD w zagłówki i każdy będzie miał swój monitorek jak i dzwięk ze słuchawek.
        I przykryć je pokrowcem na zagłówek w czasie gdy nie używamy go i kto pomyśli że coś tam jest
        Była O1 130/280 powered by turbodiesel.pl

Była O2 143/305 powered by turbodiesel.pl

Jest O1 1.6 BFQ

Komentarz

• djczas
          RS
          • 2005
          • 9612

Ziomal, ja tak mam i przyciemnić szyby z tyłu

Komentarz

• adaś
            Elegance
            S_OCP Member
            • 2006
            • 876
            • Volkswagen

Znajomy kupił dla dzieciaków monitorki LCD montowane na pałąkach od zagłówków (tak jak wieszak) i dają radę. Idealne do szybkiego monrażu i demontażu.
            Jest: VW Passat B6 04.2010 2.0 TDI CR CBBB (170KM/350Nm) http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=88468;
            a do zadań miejskich: VW Lupo 1.4 AUD MY2004 (60KM/116Nm seria)
            Była: O1 L&K kombi 1.9 TDI AHF 2001/2002 (160KM/356Nm by ECU Project)
            O2 kombi 4x4 1.9 TDI BXE 2006 (147KM/345Nm by ECU Project)

Komentarz

Zamieszczone przez Ziomal
              I przykryć je pokrowcem na zagłówek w czasie gdy nie używamy go i kto pomyśli że coś tam jest
              dokładnie tak :szeroki_usmiech

Komentarz

• olejek
                Ambiente
                • 2006
                • 121

adaś, może i idealne do szybkiego montażu, ale:

- uchwyt już nie jest taki szybki do demontażu i wisi na zagłówku,
                - jak pasażer z tyłu nie zapnie pasów, to przy gwałtownym hamowaniu będzie musiał szukać dobrego chirurga do odtworzenia twarzy.

Mam odtwarzacz SONY i po przemyśleniu zdecydowałem się zamontować uchwyt na stałe miedzy fotelami przednimi - Jumbo Box oII
                http://keeprockin.art.pl/‎

Komentarz

• gompka
                  Drive
                  • 2007
                  • 42

olejek, podrzuć jakieś fotki czy instrukcję, jak to zamontowałeś, bo sam się zastanawiam nad monitorem/-ami z tyłu w o2 liftback
                  odtwarzacz mam wprawdzie od dawna ale do monitorów zabieram się jak pies do jeża...
                  może Ty mnie natchniesz ;-)

Komentarz

• jackinblack
                    Classic
                    • 2007
                    • 8

Podziękowanie - dla osób piszących na temat. 8)
                    Chyba też zdecyduję się na tzw. tymczasowe monitorki - zastanawiam się nad doborem producenta zarówno monitorów jak i odtwarzaczy dvd. Jeśli macie doświadczenie w temacie to proszę podzielcie się opiniamii.
                    Pzdr.
                    Wtryski AHY + trochę powietrza = 155KM 305NM
                    reszta bez zmian

Komentarz

Pracuję...