Montaz radia Symfony w O2

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • dnz
    Classic
    • 2009
    • 11

Zamieszczone przez niedzwiedz11
    nie wiem jak w octavi ale w leonie wystarczy otworzyć drzwi, odkręcić imbusem (chyba) jedną śrubę którą widać (jak otworzysz drzwi to na rancie na wysokości zamka jest czarna zaślepka, zdejmujesz ją i pod nią jest ta śruba). jak odkręcisz to bez oporów wyciągniesz samą wkładkę od zewnątrz bez ściągania tapicerki
    good luck!
    w Octavce jest tak samo - bębenek wyciągniesz bez problemów
  • robertg
    Drive
    S_OCP Member
    • 2008
    • 56

Od niedawna jestem szczesliwym posiadaczem nowej O2. Kilka dni temu kupilem do niej radio - oryginalne Symfony. Radio dostalem niestety "samo" tzn. bez zadnych srobek czy innych "dodatkow montazowych". Wsadzone i podlaczone oczywiscie gra ale chcialbym go jeszcze zamontowac zgodnie ze sztuka.

I tu pytanie - czy do montazu radia potrzebne jest cos konkretnego? Widze pod zaslepkami 4 dziury na wkrety ale poprzedni wlasciciel radia mowil o jakichs magicznych "blaszkach" do ktorych sie te wkrety przykreca... W ASO nie za bardzo wiedzieli o co mi chodzi i nie umieli/nie chcieli pomoc.

Oczywiscie mozna jechac do ASO z radiem w rece i zaplacic za montaz, ale jesli w ramach tego panowie maja mi przykrecic 4 srobki i skasowac 120zl to takie rozwiazanie srednio mi pasuje. Nawet jesli za ta kase dostalbym magiczne blaszki i 4 wkrety to moze da sie kupic te rzeczy osobno? Bede wdzieczny za wszystkie sugestie...
    OII Ambiente

Komentarz

• koja86
      RS
      S_OCP Member
      • 2007
      • 3178

To są takie blaszki sprężyste jak wkładasz radio podtrzymują aby nie szło go wyciągnąć . Po włożeniu kluczy wyjmaków dopiero radio wychodzi . Nie jestem pewien czy kupisz te blachy w aso szukaj na rynku wtórnym/
      Takie zwykłe Ambiente

Komentarz

• robertg
        Drive
        S_OCP Member
        • 2008
        • 56

Dzieki za podpowiedz, ale ze tak powiem - too late

Juz wkrecilem zwykle 4 wkrety i radio sie trzyma. A jak ktos bedzie chcial wyciagnac to tak czy inaczej wyciagnie... Choc takie mam wrazenie, ze przez ostatnie kilka lat nie doszlo do mnie zeby komus znajomemu radio zginelo.
        OII Ambiente

Komentarz

Pracuję...