lukasz3112, Klauzero,
Cb radio
Zwiń
X
-
Cb radio
Pisze w off topic zeby nie zaśmiecać w konkretnym dziale. A wiec tak chcem kupić jakies tanie CB+antene - jest tego pełno na allegro (ten zestaw ma być w drugim aucie, którym bede jeździł sporadycznie - a, ze jestem przyzwyczjony do jazdy z radiem, a ze swojego auta nie bede wyciagał bo mam zamocowane chciałbym coś kupić.
Sa jakies cobry, TTI np. http://www.allegro.pl/item359514094_...m_gratis_.html i inne jakies modele - moze ktoś z Was ma cos takiego....
-
-
antene sobie wg mnie daruj
ostatecznie kup lepiej antene sunkera ok 1m - da sie nawet z tym jezdzic, bo ostatnio kupilem i testowalem, slychac troche mniej niz na ML145 i jakby troche wiecej szumow, ale nie ma tragedii
radio...
sam sie zastanawialem na sunkerem pierwszym na jakis "zapas", mialem okazje w niedziele posluchac, szumi troche, nie mialem go na dluzej, zeby potestowac, wiec sam nie mam odniesienia, bo slyszalem go u goscia w aucie, na jego antenie itp.
Mam TTI 880, tez szumi, nie jakos istotnie mniej niz ten sunker wydaje mi sie
Komentarz
-
-
-
Moim zdaniem nie ma co kombinowac. Zamiast wydac 300zl za cos "sredniego" lepiej od razu przeznaczyc 600zl i kupic jakiegos presidenta z ML.
Ja kupilem Lafayette i po miesiacu zmienilem na Presidenta-roznica jest powalajaca a Lafayette lezy sobie w garazu.
Uwazam,ze lepiej kupic od razu dobry zestaw,bo i tak po jakims czasie bedzie zamiana na lepszy sprzet.
Przemysl temat piotrek_os,
Komentarz
-
-
No własnie... Zresztą wystarczy wziąc radyjko podjechać do serwisu i sprawdzic czy zostało dobrze przestrojone na nasze kanały... Z tym ponoc był kiedys problem i jeden z dystrybutorów zawalał przestrajanie. Dlatego odebrano homologacje. Teraz jest ok ale Uniden niema przedstawicielstaw które by zawalczył o ponowne badanie...
Zresztą w PL i tak nikt tego nie sprawdza i niema sygnałów że komus odebrano radyjko.
pzdrAdam
Komentarz
-
Komentarz