Czyli może być tak że ta pierwsza sonda jest odpowiedzialna za skład paliwa i powietrza i przez to jest tak wysokie spalanie na postoju
Wejscie aux
Zwiń
X
-
Wejscie aux
WITAM ,
tym razem pytanie z pogranicza szybki łatwych i przyjemnych , czyli
octavka 2 wersja ambiente w podlokietniu wejscie aux max iphona chce przez to gnizado puscic muze i co i cisza , jakos sie to specjalnie przełancza w radiu zeby wszystko grało jak trzeba ? czy moze cos jest niepodłączonego ? radio streem mp3
jak by ktos wiedzial jak to rozpracowac bede wdzieczny
-
-
kabel masz uwalony i tyle, podłacza się normalnie z jednej strony do wejścia AUX a zdrugiej do Iphona, przestawia się na STREMIE na AUX ten przycisk do płyt CD i ma chulać. Swojego czasu to testowałem bo miałem Iphona i mi chodziło, ale dałem sobie spokuj. Teraz po przez gniado AUX mam podłączone DVD z wyświetlaczem 7 cali, lecą teledyski, albo filmy super zabawa- wyświetlacz mam zamontowany z przodu. Także z tym niema problemu musi działać. Sprawdź sobie kabel między AUX a Iphonem - jack 3,5 - 2,5SKODA OCTAVIA RED LINE jedyny taki w POLSCE www.ellart.pl
Komentarz
-
-
Cześć,lamerskie pytanie a ajk się dostać do wejścia aux w radiu stream? Mam OCII w wersji podstawowej więc nie mam podłokietnika a w nim auxa. Pewnie aux jest z tyłu radia - jak więc wyjąć radio z konsoli aby się podłaczyć do aux?
Chodzi mi o instrukcje jak to zrobic by nie poniszczyć plastików konsoli i ewentualnie jakichś zaczepów. Czy ma ktos jakis link do zdjęć itp. wyjmowania zakładania tego radia?
Pozdrawiam,1.9 TDI (serial) Edycja: Mint Tour
CB: PRESIDENT HARRY + Midland ML 145 (Magnes) + DIESEL #4-32
NAVI: PDA HP hw6519 / TyTN II + AUTOMAPA 5.0.7
AUDIO: STREAM (oryg) + standard speakers
Komentarz
-
-
To ja mam jeszcze pytanie - czy w aucie O2 Classic, kostce Quadlock (Stream MP3):
wlozone sa standardowo:
1/obie kostki 12 pin (zielona i niebieska)
2/ tylko ta, do podlaczenia telefonu (na obrazku zielona)
3/tylko od zmieniarki (na obrazku niebieska)
4/ zadna
Chodzi oczywiscie o kostkę 12 pin nr 3B7 035 447
Komentarz
-
Komentarz