Uniden 520 XL
Zwiń
X
-
Uniden 520 XL
Witam,
chciałbym zapytać Was co myślicie o tym radiu?
Doszły mnie słuchay że Johny II ASC jest lepszym produktem.
Czy faktycznie Uniden nie wycisza szumów pomiędzy rozmowami? Johny to robi.
...i jeszcze jedna sprawa. Sprzedaż Unidena jest podobno nielegalna, czy posiadanie i uzytkowanie jest legaklne? czy może np. zostać skonfiskowane?©koda Octavia Elegance | 1.9TDI AHF 120KM / 252Nm | xenon | 312mm vRS brake system | KYB Excel-G
:arrow: zdjęcia
-
-
faj3r,
Myślę, że jakies 80 procent posiadaczy octavi zrzeszonych w Naszym klubie posiada ten model radyjka i raczej jest zadowolona, jeżeli by tak nie było to nikt na siłe by go nie kupował
Johny II ASC jest lepszym produktem, napewno tak ale jest droższym radyjkiem,
Co do wyciszenia nic nie powiem bo nie znam tego radyjka
Co do legalności to z tego co wiem to kiedyś do tegop radyjka były pakowane bebechy od Presidenta i nielegalne było to , że President jak się o tym dowiedział to zabronił praktykowania takich rzeczy.
PS. Ja mam Presidenta Walkera i jestem baaaardzo zadowolony.__________________________________
Witaj szkoło, żegnajcie kochane pieniążki.
Komentarz
-
-
tomekjmopl, szukałem i odpowiedzi nie znalazłem - dlatego załozyłem ten temt.
Guguś, dzieki. Wydawalo mi sie, że to Johny II jest zrobiony w oparciu o komponenty Presidenta.
natomiast najistotniejsze są dla mnie 2 kwestie:
1. czy np. Policja moze mi je skonfiskować?
2. czy uniden tak samo dobrze tłumi szum pomiędzy poszczególnymi wypowiedziami jak Johny?©koda Octavia Elegance | 1.9TDI AHF 120KM / 252Nm | xenon | 312mm vRS brake system | KYB Excel-G
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez faj3r1. czy np. Policja moze mi je skonfiskować?
Zamieszczone przez faj3r2. czy uniden tak samo dobrze tłumi szum pomiędzy poszczególnymi wypowiedziami jak Johny?
to czy bedziesz slyszal szumy czy nie, zalezalo bedzie jak ustawisz radio a nie od tego jakie radio masz - wprawdzie nie do konca to jest prawdziwe, ale poki co przyjmijmy, ze tak jest
Komentarz
-
-
faj3r,
najwięcej wiedzy n.t. Unidena i innych znajdziesz tu:
obecnie U520xl montowane w Chinach mają kiepską reputację. :!:
Poczytaj to forum z linku a będziesz wiedział dlaczego i może zdecydujesz się na co innego
pozdr4all
Komentarz
-
-
faj3r, poczytaj wątek o CB - tam jest wszystko o co pytasz. Skoro nie znalazłeś tzn, że słabo szukałeś. Radio jest mnie więcej takie ile kosztuje. Ogólnie OK ale sieje na sąsiednie kanały i nielegalne w sprzedaży (nie dotyczy to użytkowania, ale policja może Ci zabrać radio do badań). Wszystko znajdziesz na forum, które podał Ci b-bar01.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez shadonielegalne w sprzedażyZamieszczone przez faj3rCzy faktycznie Uniden nie wycisza szumów pomiędzy rozmowami?
Komentarz
-
-
Jak jak widać w opisie też mam, ale ważne, żeby plusy nie przysłaniały minusów :diabelski_usmiech
Trzeba się liczyć z tym, że kiedyś miśki wymyślą sobie akcję "uniden" i z tym, że się sieje na sąsiednie kanały. Jak za tą kasę to radio jest ok, ale jego największym plusem to jest wymiar, który pasuje do OI i do OII.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez arci9Zamieszczone przez shadoale jego największym plusem to jest wymiar, który pasuje do OI i do OII.
i pomiędzy ręczny a fotel pasażera do thali :szeroki_usmiech
do tego antena mlka 150cm i jest bardzo dobry zestaw
ja polecam, data kupna oczywiście dawno temu kiedy miało homologacje :wink:
Komentarz
-
-
Ja mam to radyjko jest ok a antenke to polecam ML-145 ale Midlanda :wink:www.adrenalinemotorsport.pl
Najnowsza produkcja ( Street Kings ) w dziale filmy
Street Kings na YT: http://www.youtube.com/watch?v=VL1cRPmuU3E
Komentarz
-
-
tak, tylko zastanawiam się jak to potem do bagażnika chować bedę ML ma 1,5 metra. :|
Pozostaje też pytanie jak długo i jak często antena może leżeć w bagażniku zgięta żeby się nie odkształciła? :roll:©koda Octavia Elegance | 1.9TDI AHF 120KM / 252Nm | xenon | 312mm vRS brake system | KYB Excel-G
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez faj3rtak, tylko zastanawiam się jak to potem do bagażnika chować bedę ML ma 1,5 metra. :|
Pozostaje też pytanie jak długo i jak często antena może leżeć w bagażniku zgięta żeby się nie odkształciła? :roll:saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
Komentarz