pycho, taka jest wlasnie objawa padniecia wlacznika ze nie swieca postoje
Wzmacniacz za pare zł
Zwiń
X
-
Wzmacniacz za pare zł
Czy jest sens pchania się w coś za jakies 150-200 nie chcę inwestować bo nie jest to moj samochód. Miło gdyby to miało ze 4 kanały bo w tylnych drzwiach mam tweetery, a bez nich gdy gra sam przód to nie podoba mi się...
config :
PB BK-6v.2 (75W)
JVC KS-FX 940r
itd
coś możecie coś polecić i czy w ogóle jest czym sobie gitare zawracać w tej cenie...?
drzwi wyglądają tak:
-
-
piszesz o tym GZ ? 350zł + kable to trochę za dużo
dodatkowo wtedy odpadają mi 2 gwizdki w tylnych drzwiach....
pytanie leszcza:
czy można podłączyć przód pod kloryfer a tylne tweetery napędzać z radyjka ?
mam możliwość wyłączenia wzmacniacza w radiu grzebiąc w jego ustawieniach ale wtedy w/w opcja mi odpada na 100%
Komentarz
-
-
no mam, no i ?Zamieszczone przez sebwieczPrzecież masz zwrotnice
bez tweeterow z tyłu jak dam fade tylko na front czegoś mi brakuje, a wręcz denerwuje
nie wątpie że ten GZ to dobra opcja ale do tego trzeba kupić kable i to kolejne 100 zł skromnie licząc i wychodzi trochę za dużo niż chciałbym przeznaczyć
Waty mnie mało interesują inaczej poleciałbym na buszmena lub carpołera
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Yogi
Waty mnie mało interesują inaczej poleciałbym na buszmena lub carpołera
No właśnie to chciałem zasugerować.
no właśnie to że wzmacniacz podpinać pod zwrotnice. Nie rozumie po co chcesz same woofery pod wzmacniacz podpiąć a tweetery pod radio.Zamieszczone przez Yogino mam, no i ?
Same sygnały ponad 100 musisz liczyć.
Ja bym poczekał,dozbierał (niedługo mikołaj i gwiazdka) i już kupił coś konkretnego. Takie moje zdanie...
Komentarz
-
-
nie rozumiesz,Zamieszczone przez sebwieczNie rozumie po co chcesz same woofery pod wzmacniacz podpiąć a tweetery pod radio.
zestaw przedni byłby napędzany wzmacniaczem ale mam jeszcze gwizdki w tylnych drzwiach (podłączone w radiu jako rear) i przy 2 kanałowym piecu nie podłącze ich do niego tylko ewentualnie to radia przy 4 kanałowym wiadomo 2 tylne gwizdki podpinam jako tył, a zestaw przedni jako front.
to nie jest kwestia kasy, po prostu nie chce topić w tym tyle bo to nie moj samochód, jezdze stosunkowo mało i dlatego myślałem zeby za kilkadziesiąt zł poprawić dźwięk,
dlatego też wygłuszyłem drzwi budżetowymi materiałami i głośniki też są podstawowe.
dobra bo robi się OT
jest coś na alledrogo czym warto się zainteresować za 150-200zł ? jakas V12, xplod, blaupunkt?
Komentarz
-
-
Koledzy napisałem za minimum :szeroki_usmiech a nie za cene KT
320 jest mało interesującą mnie kwotą,
nie musicie mnie przekonywać że gz jest tłustym sprzętem ale gdyby w zestawie były kable byłoby mi łatwiej zaakceptować a tak pomiędzy 170 a 350 za piec to mała przepaść + kable czyli jakby nie było w jedenej opcji wyjdzie z 250 a w drugiej 500
z resztą co ja będę pisał mam nadzieje że rozumiecie.
Komentarz
-
-
>Yogi
GZ tłustym sprzętem ?? Toż to podstawówka a nie tłusty sprzęt :lol:
Tłustym sprzętem można nazwać np MSK 50 lub Genesisa Lampowego - a nie GZ.... :lol:
Co do tweeterów z tyłu - oglądasz w domu telewizor plecami ?? Bo jeśli tak - to tweetery z tyłu to suuuuper pomysł :lol:
>sebwiecz
Piękna stopka !! - Proponuję następną zrobić 800x600 - będzie bardziej widoczna ..... :hehe[center:f683551993]>>- CAR AUDIO SYSTEM -<<
****** > www.audiocar.pl < ******
Wyprzedaż Sprzętu Car Audio po cenach HURTOWYCH - Zainteresowani - Pytać ;] [/center:f683551993]
Komentarz
-
-
dla mnie tak i w porównaniu z tym co mam.Zamieszczone przez CASKPGZ tłustym sprzętem ??
znam te teksty sam jestem przeciwny badziewiu w tylnej półce, ale dla tych z tyłu żeby rozumieli co mówią w radiu zostały zainstalowane tylko gwizdki.Zamieszczone przez CASKPoglądasz w domu telewizor plecami ??
ops:
Komentarz
-
-
Przy samych gwizdkach - nie zrozumieją a i tak ich tylko zdenerwujesz - lepiej wstawić oryginalne głośniki z tyłu - nie w półkę tylko w oryginalne miejsca - szerokopasmowe. Będzie przynajmniej coś słychać jesli ktoś będzie jechał a jak sam będziesz pomykał to faderem tył wyłączysz ...Zamieszczone przez Yogidla mnie tak i w porównaniu z tym co mam.Zamieszczone przez CASKPGZ tłustym sprzętem ??
znam te teksty sam jestem przeciwny badziewiu w tylnej półce, ale dla tych z tyłu żeby rozumieli co mówią w radiu zostały zainstalowane tylko gwizdki.Zamieszczone przez CASKPoglądasz w domu telewizor plecami ??
ops:[center:f683551993]>>- CAR AUDIO SYSTEM -<<
Wyprzedaż Sprzętu Car Audio po cenach HURTOWYCH - Zainteresowani - Pytać ;] [/center:f683551993]
Komentarz
-
-
w rozdziłace 800x600wygląda fajnie, nie miałem czasu żeby fotkę na mniejszą przerobić, fakt trochę zaranie wiochą zalatujeZamieszczone przez CASKPPiękna stopka !! - Proponuję następną zrobić 800x600 - będzie bardziej widoczna ..... :hehe
a te jakas V12, xplod, blaupunkt, magnat to zabawki...Zamieszczone przez CASKPGZ tłustym sprzętem ?? Toż to podstawówka a nie tłusty sprzęt :lol:
Komentarz
-
-
Zerknij teraz na cały ten temat - wygląda teraz "normalnie"
[center:f683551993]>>- CAR AUDIO SYSTEM -<<
Komentarz
-

Komentarz