pycho, taka jest wlasnie objawa padniecia wlacznika ze nie swieca postoje
Wzmacniacz za pare zł
Zwiń
X
-
Wzmacniacz za pare zł
Czy jest sens pchania się w coś za jakies 150-200 nie chcę inwestować bo nie jest to moj samochód. Miło gdyby to miało ze 4 kanały bo w tylnych drzwiach mam tweetery, a bez nich gdy gra sam przód to nie podoba mi się...
config :
PB BK-6v.2 (75W)
JVC KS-FX 940r
itd
coś możecie coś polecić i czy w ogóle jest czym sobie gitare zawracać w tej cenie...?
drzwi wyglądają tak:
-
-
piszesz o tym GZ ? 350zł + kable to trochę za dużo
dodatkowo wtedy odpadają mi 2 gwizdki w tylnych drzwiach....
pytanie leszcza:
czy można podłączyć przód pod kloryfer a tylne tweetery napędzać z radyjka ?
mam możliwość wyłączenia wzmacniacza w radiu grzebiąc w jego ustawieniach ale wtedy w/w opcja mi odpada na 100%
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez sebwieczPrzecież masz zwrotnice
bez tweeterow z tyłu jak dam fade tylko na front czegoś mi brakuje, a wręcz denerwuje
nie wątpie że ten GZ to dobra opcja ale do tego trzeba kupić kable i to kolejne 100 zł skromnie licząc i wychodzi trochę za dużo niż chciałbym przeznaczyć
Waty mnie mało interesują inaczej poleciałbym na buszmena lub carpołera
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Yogi
Waty mnie mało interesują inaczej poleciałbym na buszmena lub carpołera
No właśnie to chciałem zasugerować.
Zamieszczone przez Yogino mam, no i ?
Same sygnały ponad 100 musisz liczyć.
Ja bym poczekał,dozbierał (niedługo mikołaj i gwiazdka) i już kupił coś konkretnego. Takie moje zdanie...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez sebwieczNie rozumie po co chcesz same woofery pod wzmacniacz podpiąć a tweetery pod radio.
zestaw przedni byłby napędzany wzmacniaczem ale mam jeszcze gwizdki w tylnych drzwiach (podłączone w radiu jako rear) i przy 2 kanałowym piecu nie podłącze ich do niego tylko ewentualnie to radia przy 4 kanałowym wiadomo 2 tylne gwizdki podpinam jako tył, a zestaw przedni jako front.
to nie jest kwestia kasy, po prostu nie chce topić w tym tyle bo to nie moj samochód, jezdze stosunkowo mało i dlatego myślałem zeby za kilkadziesiąt zł poprawić dźwięk,
dlatego też wygłuszyłem drzwi budżetowymi materiałami i głośniki też są podstawowe.
dobra bo robi się OT
jest coś na alledrogo czym warto się zainteresować za 150-200zł ? jakas V12, xplod, blaupunkt?
Komentarz
-
-
Koledzy napisałem za minimum :szeroki_usmiech a nie za cene KT
320 jest mało interesującą mnie kwotą,
nie musicie mnie przekonywać że gz jest tłustym sprzętem ale gdyby w zestawie były kable byłoby mi łatwiej zaakceptować a tak pomiędzy 170 a 350 za piec to mała przepaść + kable czyli jakby nie było w jedenej opcji wyjdzie z 250 a w drugiej 500
z resztą co ja będę pisał mam nadzieje że rozumiecie.
Komentarz
-
-
>Yogi
GZ tłustym sprzętem ?? Toż to podstawówka a nie tłusty sprzęt :lol:
Tłustym sprzętem można nazwać np MSK 50 lub Genesisa Lampowego - a nie GZ.... :lol:
Co do tweeterów z tyłu - oglądasz w domu telewizor plecami ?? Bo jeśli tak - to tweetery z tyłu to suuuuper pomysł :lol:
>sebwiecz
Piękna stopka !! - Proponuję następną zrobić 800x600 - będzie bardziej widoczna ..... :hehe[center:f683551993]>>- CAR AUDIO SYSTEM -<<
****** > www.audiocar.pl < ******
Wyprzedaż Sprzętu Car Audio po cenach HURTOWYCH - Zainteresowani - Pytać ;] [/center:f683551993]
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez CASKPGZ tłustym sprzętem ??
Zamieszczone przez CASKPoglądasz w domu telewizor plecami ??
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez YogiZamieszczone przez CASKPGZ tłustym sprzętem ??
Zamieszczone przez CASKPoglądasz w domu telewizor plecami ??[center:f683551993]>>- CAR AUDIO SYSTEM -<<
Wyprzedaż Sprzętu Car Audio po cenach HURTOWYCH - Zainteresowani - Pytać ;] [/center:f683551993]
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez CASKPPiękna stopka !! - Proponuję następną zrobić 800x600 - będzie bardziej widoczna ..... :hehe
Zamieszczone przez CASKPGZ tłustym sprzętem ?? Toż to podstawówka a nie tłusty sprzęt :lol:
Komentarz
-
-
Zerknij teraz na cały ten temat - wygląda teraz "normalnie"[center:f683551993]>>- CAR AUDIO SYSTEM -<<
Komentarz
-
Komentarz