Jak dla mnie to skoda weźmie płytę z nowego polo i zrobi z niego sedana, będzie się wtedy ładnie wpasował między O2 a F2 , tak dla przypomnienia :
[INNE] Pare fotek z CA w Octaviach
Zwiń
X
-
Silnik BFQ + sekwencja KME
CB President Johnny II ASC+President HAWAII
Kenwood KDC-BT92SD
Hertz HSK 165
Hertz DBX 250
KICX Kap 45
KICKER ZX 200.2
Kable - Dietz, Caliber
Kondzio 1F
wygłuszenie drzwi
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Nexus6huhuhu ktos bardzo przepada za sinfoni
skaleczył umiejscowienie tweeterow, za to bas miał rewelacyjny :diabelski_usmiech
With age comes wisdom, but sometimes age comes alone
Komentarz
-
-
no przeciez to utopia ale szczerze powiedziawszy ciekawe polaczenie musi byc tzn. focal z sinfoni, troche szalenstwa z delikatnoscia
No tweetery rzeczywiscie troszke nie teges mialo by to moze jako takie wyjscie gdyby deska byla plaska ...
Dopiero teraz zauwazylem 2 fotke http://www.fotosik.pl/showFullSize.p...ecd4161067fb7cRadio: C90r+XDP210EQ
Kable:Opt,Skyline,50 mm
Wzm:XES M1+FP 1.800
Glosniki: SUPREMO,CDM54,SQ6,Aliante
Komentarz
-
-
no domyslam sie
Sinfoni to dobre piecyki w tym, ze dosc spokojne w przeciwienstwie np do braxa ktory odebralem jako naprawde zywy i mocny piecyk z tym czyms
Jak mialbym wybierac to na woofery brax i na sredniaczki z tweeterami MSK ale nie stac mnie narazie wiec musze sie zadowalac tanszymi klockami
P.S. Sinfoni slyszalem tylko raz wiec moja opinia jest dosc hmmm spaczona za to msk i braxa sluchalem kilkarotnie po kilka godzinRadio: C90r+XDP210EQ
Kable:Opt,Skyline,50 mm
Wzm:XES M1+FP 1.800
Glosniki: SUPREMO,CDM54,SQ6,Aliante
Komentarz
-
Komentarz