nosferatus, wiem, że tanie nie jest, ale nie mogę znaleźć żadnej opinii na jego temat... Opis techniczny ma ładny, a nic więcej o nim nie wiem. A możesz napisać coś więcej na temat jego wad i dlaczego Cię nie satysfakcjonuje???
no przeciez to utopia ale szczerze powiedziawszy ciekawe polaczenie musi byc tzn. focal z sinfoni, troche szalenstwa z delikatnoscia
No tweetery rzeczywiscie troszke nie teges mialo by to moze jako takie wyjscie gdyby deska byla plaska ...
Dopiero teraz zauwazylem 2 fotke http://www.fotosik.pl/showFullSize.p...ecd4161067fb7c
Radio:C90r+XDP210EQ Kable:Opt,Skyline,50 mm Wzm:XES M1+FP 1.800 Glosniki:SUPREMO,CDM54,SQ6,Aliante
ziutsane, Utopia z Sinfoni gra lepiej niż Utopia ze wzmakami Focala,
platforma była taka sama czyli O2, ale różne źródła i różne suby :diabelski_usmiech
With age comes wisdom, but sometimes age comes alone
no domyslam sie
Sinfoni to dobre piecyki w tym, ze dosc spokojne w przeciwienstwie np do braxa ktory odebralem jako naprawde zywy i mocny piecyk z tym czyms
Jak mialbym wybierac to na woofery brax i na sredniaczki z tweeterami MSK ale nie stac mnie narazie wiec musze sie zadowalac tanszymi klockami
P.S. Sinfoni slyszalem tylko raz wiec moja opinia jest dosc hmmm spaczona za to msk i braxa sluchalem kilkarotnie po kilka godzin
Radio:C90r+XDP210EQ Kable:Opt,Skyline,50 mm Wzm:XES M1+FP 1.800 Glosniki:SUPREMO,CDM54,SQ6,Aliante
Komentarz