Zmiana radia w O1 - Warszawa //separator antenowy potrzebny?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • jano 72
    Classic
    • 2010
    • 18

S3 CHRIS, o fuck :shock: :shock:
    jano
  • Rafall
    Ambiente
    • 2008
    • 233
    • Octavia III (5E3)
    • CJSB 1.8 TSI 180 KM

Witam,
    mam dośc pilną prosbę - w nocy z piatku na sobote wyjeżdzam do Włoch, a mam w aucie fabrycznego Symphony na kasetę :/
    Mam zakupionego (z resztą na forum) Clariona z CD/MP3, ale nie dałem rady go zamontować (brak kluczy - wyjmaków do oryginału). Chciałbym jednak to zrobić jakoś po pracy w piątek. Możecie mi podpowiedzieć gdzie w okolicach Mokotowa (pracuje przy Galerii Mokotów i tutaj będę) jest jakiś punkt, gdzie mógłbym to zrobić? Ewentualnie gdzieś w pobliżu. Drugie pytanie - kończe pracę ok. 16.30 więc dobrze byłoby abym sie wyrobił.

Druga mozliwość - może ktoś jest z okolicy, ma wyjmaki, robił to i da radę mi pomóc? Zostaję w Wawie na noc, więc wieczorem też mozna to zrobić.

Komentarz

• arci9
      RS
      • 2004
      • 2007

najblizej bedziesz miał tutaj:

Centrum Car Hi-Fi
      02-690 Warszawa
      ul. Bokserska 53

tel. 022 853 62 71(70)

albo u Wojtka z Bariery:

gdyby wchodził inny dzień niż piątek mogę Ci pomóc, nie mam wyjmaków, ale myślę że bez tego sobie poradzimy-> pisz na priva

Urzęduję na drugim końcu Marynarskiej patrząc od Galerii Mokotów->ul.Taśmowa

Komentarz

• Rafall
        Ambiente
        • 2008
        • 233
        • Octavia III (5E3)
        • CJSB 1.8 TSI 180 KM

Arci9 wielkie dzieki! Uratowałeś mi podróż, bo by mi kobity gadały, a tak muzyka grać będzie +1 dla Ciebie
        Już się umówiłem z Centrum Car Hi-Fi. Więc będzie zrobione
        U Wojtka najbliższe terminy na 11 grudnia dopiero mają :/

Pytanie jest: czy powinienem przy zamianie z fabrycznego radia na Clariona niefabrycznego (DXZ378RMP) dokładać jakiś separator antenowy lub coś podobnego?

Komentarz

• arci9
          RS
          • 2004
          • 2007

Pytanie jest: czy powinienem przy zamianie z fabrycznego radia na Clariona niefabrycznego (DXZ378RMP) dokładać jakiś separator antenowy lub coś podobnego?
          Tak, inaczej będzie Ci słabo odbierało.
          Oni powinni mieć taki separator, jak nie to Ci odstąpię takowy bo mam na zapasie nówkę sztukę, która powinna być sprawna

Zamieszczone przez Rafall
          Arci9 wielkie dzieki! Uratowałeś mi podróż, bo by mi kobity gadały, a tak muzyka grać będzie
          spoko domyśliłem się, że chodzi o gadające baby inaczej bym Ci nie pomógł :diabelski_usmiech :wink:

Komentarz

• Rafall
            Ambiente
            • 2008
            • 233
            • Octavia III (5E3)
            • CJSB 1.8 TSI 180 KM

Zamieszczone przez arci9
            Tak, inaczej będzie Ci słabo odbierało.
            Oni powinni mieć taki separator, jak nie to Ci odstąpię takowy bo mam na zapasie nówkę sztukę, która powinna być sprawna
            Skoro lepiej to trzeba zamontować
            Dzwoniłem do Centrum Car Hi-Fi i powiedzieli, ze mają to na stanie w cenie 50zł. Więc wezmę już u nich.

Komentarz

• arci9
              RS
              • 2004
              • 2007

Dzwoniłem do Centrum Car Hi-Fi i powiedzieli, ze mają to na stanie w cenie 50zł. Więc wezmę już u nich.
              oja...pitolę :shock:

zapłaciłem na allegro chyba z 15zł-> możesz sobie ode mnie wziąść i sprawdzić i wtedy postawisz browca

ps
              albo jak masz czas to podjedź do np. Norauto czy Fuvert (na Puławskiej w stronę Piaseczna masz) i tam pewnie za 20zł kupisz ..

Komentarz

• Rafall
                Ambiente
                • 2008
                • 233
                • Octavia III (5E3)
                • CJSB 1.8 TSI 180 KM

O cholera! :shock:
                Poważnie tyle to kosztuje? No to faktycznie szkoda becelować 3 razy wiecej. Jutro wyślę ojca do sklepu jakiegoś u nas w Skierniewicach, bo w Wawie nie dam rady raczej (brak czasu).

Tylko powiedz mi czy jest jakiś specjalny do Skody? Jakieś specyficzne parametry, czy po prostu separator antenowy i tyle?

Komentarz

• arci9
                  RS
                  • 2004
                  • 2007

o taki :

Komentarz

• Rafall
                    Ambiente
                    • 2008
                    • 233
                    • Octavia III (5E3)
                    • CJSB 1.8 TSI 180 KM

Zamieszczone przez arci9
                    Ojciec zakupił w Skierniewicach w sklepie car-audio... Kosztował 25zł, zawsze taniej niż w Centrum Car Hi-Fi (o połowę). A i czekać ani za przesyłkę płacić nie trzeba.
                    Teraz pozostaje mi tylko czekać do piątku i zamontować radyjko z separatorem

Dzięki za pomoc Arci9.

Komentarz

• arci9
                      RS
                      • 2004
                      • 2007

Dzięki za pomoc Arci9.
                      Miłego odbioru

Komentarz

Pracuję...