S3 CHRIS, o fuck :shock: :shock:
Zmiana radia w O1 - Warszawa //separator antenowy potrzebny?
Zwiń
X
-
Zmiana radia w O1 - Warszawa //separator antenowy potrzebny?
Witam,
mam dośc pilną prosbę - w nocy z piatku na sobote wyjeżdzam do Włoch, a mam w aucie fabrycznego Symphony na kasetę :/
Mam zakupionego (z resztą na forum) Clariona z CD/MP3, ale nie dałem rady go zamontować (brak kluczy - wyjmaków do oryginału). Chciałbym jednak to zrobić jakoś po pracy w piątek. Możecie mi podpowiedzieć gdzie w okolicach Mokotowa (pracuje przy Galerii Mokotów i tutaj będę) jest jakiś punkt, gdzie mógłbym to zrobić? Ewentualnie gdzieś w pobliżu. Drugie pytanie - kończe pracę ok. 16.30 więc dobrze byłoby abym sie wyrobił.
Druga mozliwość - może ktoś jest z okolicy, ma wyjmaki, robił to i da radę mi pomóc? Zostaję w Wawie na noc, więc wieczorem też mozna to zrobić.
-
-
najblizej bedziesz miał tutaj:
Centrum Car Hi-Fi
02-690 Warszawa
ul. Bokserska 53
tel. 022 853 62 71(70)
albo u Wojtka z Bariery:
Oferujemy usługi - montaż systemów car audio oraz profesjonalne wygłuszanie wnętrz pojazdów ✅ Zapraszamy do kontaktu!
gdyby wchodził inny dzień niż piątek mogę Ci pomóc, nie mam wyjmaków, ale myślę że bez tego sobie poradzimy-> pisz na priva
Urzęduję na drugim końcu Marynarskiej patrząc od Galerii Mokotów->ul.Taśmowa
Komentarz
-
-
Arci9 wielkie dzieki! Uratowałeś mi podróż, bo by mi kobity gadały, a tak muzyka grać będzie +1 dla Ciebie
Już się umówiłem z Centrum Car Hi-Fi. Więc będzie zrobione
U Wojtka najbliższe terminy na 11 grudnia dopiero mają :/
Pytanie jest: czy powinienem przy zamianie z fabrycznego radia na Clariona niefabrycznego (DXZ378RMP) dokładać jakiś separator antenowy lub coś podobnego?
Komentarz
-
-
Pytanie jest: czy powinienem przy zamianie z fabrycznego radia na Clariona niefabrycznego (DXZ378RMP) dokładać jakiś separator antenowy lub coś podobnego?
Oni powinni mieć taki separator, jak nie to Ci odstąpię takowy bo mam na zapasie nówkę sztukę, która powinna być sprawna
Zamieszczone przez RafallArci9 wielkie dzieki! Uratowałeś mi podróż, bo by mi kobity gadały, a tak muzyka grać będzie
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez arci9Tak, inaczej będzie Ci słabo odbierało.
Oni powinni mieć taki separator, jak nie to Ci odstąpię takowy bo mam na zapasie nówkę sztukę, która powinna być sprawna
Dzwoniłem do Centrum Car Hi-Fi i powiedzieli, ze mają to na stanie w cenie 50zł. Więc wezmę już u nich.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez RafallDzwoniłem do Centrum Car Hi-Fi i powiedzieli, ze mają to na stanie w cenie 50zł. Więc wezmę już u nich.
zapłaciłem na allegro chyba z 15zł-> możesz sobie ode mnie wziąść i sprawdzić i wtedy postawisz browca
ps
albo jak masz czas to podjedź do np. Norauto czy Fuvert (na Puławskiej w stronę Piaseczna masz) i tam pewnie za 20zł kupisz ..
Komentarz
-
-
O cholera! :shock:
Poważnie tyle to kosztuje? No to faktycznie szkoda becelować 3 razy wiecej. Jutro wyślę ojca do sklepu jakiegoś u nas w Skierniewicach, bo w Wawie nie dam rady raczej (brak czasu).
Tylko powiedz mi czy jest jakiś specjalny do Skody? Jakieś specyficzne parametry, czy po prostu separator antenowy i tyle?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez arci9
Teraz pozostaje mi tylko czekać do piątku i zamontować radyjko z separatorem
Dzięki za pomoc Arci9.
Komentarz
-
Komentarz